Vi er kommet hjem. Vi er kommet hjem med et tørt telt. ET TØRT TELT!!! – For første gang i denne sæson, et helt tørt telt :o) Fedt!!!!

Men nu til markedet ;o)

Markedspladsen var stor, for stor, hvis man spørger mig. Teltene var for spredt… Men vi boede i ‘den gode ende’, med de folk vi kender og hygger om. Det var dejligt. Men der var ligesom ret langt at gå for turisterne og der var ikke nok turister i forhold til pladsens størrelse.

Det blæste helt vildt om fredagen, da vi skulle have teltet op. Det er så rimelig svært at sætte op i blæsevejr, må man konkludere, vores mega palæ af et telt, men det lykkes. Ikke takket være mig, der render rundt med de sindsygeste ligament smerter, men takket være de andre.

Jeg tog på Rådhuspladsen sammen med Idun og var i Aftenshowet, som reklame for markedet. Det var meget sjovt. Mest for Idun, der ikke er vant til kbh. Hehe. “Nøøøj, moar!!! – Se de står på skateboard, ja, det er ikke noget man ser hverdag, hva moar?” – eller “Ej se nu der!! – De har fjernsyn UDENPÅ bygningerne moar!!! det var da ligegodt utroligt!” hehe.. (henvendt til lysreklamerne…)

Og der stod alle og kiggede på os, som de mærkelige, eller anderledes, eller spændende… Og Idun stod og pegede ud på rådhuspladsens jungle, for et landbarn, som hende. hehe… Det var sjovt!

Tilbage på markedet var jeg FÆRDIG som popsanger… Desværre var det fordi jeg ikke havde fået drukket noget hele dagen og jeg skulle have et gevaldigt spark i røven sku jeg!!! :o(( For det var fanmer ikke rart, jeg havde dundrende hovedpine hele natten og jeg var helt smadret i min krop dagen efter. :o( SPARK TIL MIG!!! GONK!!!

Så jeg drak resten af weekenden (og nej – sæføli ikk alkohol!!)…

Det gik godt med at have Ravn med, på sin første tur og hun gjorde som hun skulle og var en god træl. – Hun skal bare lære at verdenen ER stor og spændende og det ikke behøver at tage 2 timer, hvergang man er ude og få en smøg ;o) Men det må hun prøve til næste gang.

Natten til søndag, var der fææææst. Jeg var ikke i festhumør og gik nogenludne tidligt i seng. Men Loulou, Svoger og Kathrine blev ret beduggede. hehe… :o) Det var godt at Loulou også fik slået sig lidt løs. Husbonni var blevet forkølet. Han gik også nogenlunde tidlig i seng og var bare MEGA snottet.

Eksperimentet:

Lørdag og søndag, havde Loulou og jeg bare gang i det vildeste nam nam eksperiment!!!! – Vi lavede vildsvine bacon!!! Vi røg det over bål. Lørdag blev det så ikke helt vildt godt. hehe… Fordi vi ikke havde fundet ud af det med at det skulle udvandes bagefter at det var blevet saltet. Hehe. Så det blev bare SAAAAAAAAAALT, men det kan sikkert være en god base, til en suppe eller noget, med et par svitsede terninger sammen med løg.
Søndag morgen gik vi så igang med at udvande flæske stykkerne… Så blev de ellers røget over bål og for søren da også, hvor blev det lækkert!!! – Det så bare Så flot ud!!!! og idag (mandag) har vi lavet DELUXE brændende kærlighed, med bål-røget-vildsvine-bacon!!! WAAAAAAAAUW, må jeg lige sige!!!! Nice… Det skal helt sikkert prøves igen. HELT sikkert. NU ved vi også, hvordan det skal gøres. ;o)
Vi snakkede en del med kokkene omkring, hvad vi skulle gøre, da det var med udvandningen og det. De var rigtig gode til at hjælpe med gode råd. – Så de fik en omgang urtesalt, da de kørte.

Salget… Mmm… Aj det var ikke værd at skrive hjem om.

MEN – markedet har været hyggeligt, om ikke lidt for stort og manglen på gæster. Det kunne NEMT have båret 3-4 gange så mange, med det areal de har til rådighed… – Det har heller ikke været så godt i forhold til deres budget og det. Men men men. Lad os se, hvad der kommer ud af det næste år…

Idag har været dejligt, at have som fridag, efter det sidste marked… Og i morgen går ugen løs igen. :o)

– så tak for i år, jeg glæder mig allerede FOR VIIIIIIIIIIILDT til Karmøy næste år :o))))) hehehehe…

– over and out –