Lige midt i det hele. At ikke have tid, men at blive nødt til at gøre det alligevel. At være frustreret over at det hele er KAAAAAAAAAAAAOS og har været det forholdsvis længe… Det sidste halve år ca… og samtidig bare være lykkelig over at vi RYKKER i øjeblikket.

Vi har sorteret og ryddet ud på hemsen. Husbonni har revet væggen ned indtil stenene i gavlen. Gjort klar til mureren.
Mureren har været her idag. Startet på det med gavlvinduet… FÅÅÅÅK et projekt. Hele lortet falder fra hinanden. :-S
Sådan har det bare været hele tiden, med det her hus. Men det er skidehamrende fedt, at tingene bare bliver lavet i budn nu. Soklen bliver lavet, trappen, facaden… Vi får det store vindue i gavlen… Vi får simpelthen ordnet tingene. Men det er hårdt at bo i et bombekrater.
Jeg glæder mig til det er i orden.

Så fandt vi ud af at vi skulle have de nye køleskabe og fryser nu. Det er simpelthen for dyrt det andet. Så fandt vi ud af, da vi havde set på køleskabe og havde købt et sæt, at vores gamle køleskabe ikke er standart størrelse… FUCKING PIS :-S Men det havde vi ikke tænkt på dengang vi lavede gasbeton væggen rundt om. Vi fik målt det… Jatak vi manglede 7.5 cm. HVIS vi skulle købe et sæt, der var mindre, ville vi komme af med mindst 30 kilo pr. del. Altså mindst 60 kilo for et sæt… Det vi har købt nu, er pisse flot og a-mærket og kostede 12 kilo incl levering. Så måtte vi jo flytte væggen.

Husbonni udtænkte en plan. I denneher weekend har vi efektueret planen. Kommet igang. Dvs. at væggen rent faktisk er flyttet nu. Det har været hårdt arbejde… samtidig med at vi har skulle lave en bjælke op til hemsen og alt muligt andet. Rydde ud… rydde ud. Hele gårdspladsen er fyldt med ting indefra, der skal på skrotteren. Glæder mig til at det kommer afsted. Men tid skal der til jo.

Nu skal vi have filset der hvor det nye på væggen er kommet og gerne malet det inden fredag, hvor det nye køleskab og fryseren kommer. Det bliver skide flot!!! :o)))

Det var på tide, at vi fik købt de nye skabe. De gamle var færdige. De brugte pisse meget strøm og var helt vildt klamme… Det bliver bare dejligt.

– Når efteråret træder ind, så skal vi igang på førstesalen. Og den 20-21 september, skal drengene til at lave et nyt forsøg på at rejse smedjen. – Det bliver så vildt om et år. Det bliver helt vildt fedt!!!

– Men ligenu, er det frustrende, stressende, lykkeligt og dejligt på en og samme tid.

Også skal jeg bare snart i seng!

– over and out –