Jeg har besluttet at mig og Tom skal være glade og sygdomsfri og især fri for cancer, minimum indtil gennemsnitslevealderen i Danmark.

Altså sådan ca 79 komma noget for mænd og 84 komma noget for kvinder.

Det besluttede jeg i morges, da jeg lå og var ked af det, fordi jeg havde drømt noget rigtig rigtig træls. For at skrive det ligeud, så havde jeg drømt, at Tom fik tarmkræft og skulle dø rigtig kort tid efter. *SNØFT*

(Jaja logisk set ved jeg godt, at jeg drømte det, fordi jeg havde set en film om en ung pige der fik kræft og som ikke sagde det til sin familie, fordi hun kun havde 14 dage tilbage og ville have det bedste ud af det… :-S og som jo så døde altså MEN!)

Jeg ringede så til Tom og var lidt ked af det og han snakkede lidt med mig, men der var totalt dårlig dækning på telefonen, men han sagde at vi selvfølgelig bliver gamle sammen, eller noget i den stil.

Så lå jeg så og var lidt ked der alene. Idun var kommet ind under min dyne, lige da drømmen sluttede, så hun lå og puttede op af mig. Så kom jeg i tanke om den bog Sussie har læst og fortalt mig om. Noget i stil med ‘Tiltrækningens magt’ eller noget i den stil. Men den handler om at man selv kan hvad man vil og man kan styre ens liv i den retning man selv vil, hvis man beslutter det. Sussie har fx fået sin allergi væk, ved ren og skær vilje! – fantastisk!

Så jeg BESLUTTEDE, at Tom og jeg skal blive gamle sammen. MINIMUM gennemsnitsleveralderen i Danmark og ingen af os skal dø unge fra den anden :o)

I følge den der bog der, så hvis jeg virkelig føler det og beslutter det (som jeg har forstået det i hvertfald) så vil det ske :o)

Så det gjorde mig faktisk glad og trøstede mig i morges. For nu har jeg BESLUTTET det :o)

– over and out –