Vores 5 års bryllupsdag var jo igår. 5 år du. Gået helt vildt hurtigt!!! :o) Men det er jo godt. Tiden går hurtigt, når man har det dejligt.

Vi var taget til kbh fredag aften, fordi jeg gerne ville give husbonni en tur i frbhallens kurbad og de lukkede tidlig på eftermiddagen. Så jeg kunne godt regne ud, at hvis jeg først skulle have Idun og Husbonni op. Gøre klar, køre hjemmefra til kbh, aflevere Idun hos mormor også til kurbad, så ville vi lige få lidt over en time derinde.

Så vi overnattede i min far og vivis hus, da de alligvel er i jylland i weekenden. Dejlig at have sådan et ‘hotel-rødovre’ stående. ;o)

Vi startede med at spise morgenmad hos min mor. Vi fik et kort med røde roser og 200 kr til biografen på vores bryllupsdag :o) tak moms ;o) Hun anbefalede at vi så Across the universe, da hun havde set den og hun sagde at den var riiiigtig god. Vi havde kigget lidt på den, men jeg anede ikke hvad den handlede om. Vi havde bare set at den gik i Vig bio og vi havde overvejet det 🙂

Så tog vi i kurbad. Ahhhhhh dejlig. Skønt. NAMNAM. Jeg bestilte også en tur i ene-olie-jet-kar til os hver også. Det eneste der var øv, var at salt-bassinet ‘det døde hav’, var lukket pga ombygning og ville åbne idag søndag!!… æv… Det er nemlig super skønt.

Men vi brugte da alligevel over 3 timer derinde… Skønt. 2 gange i sauna-gus, massagestol, inferød lys, i begge dampbadene, spaen, tempelbruser osv… SUPER lækkert!!!!…

Bagefter ringede vi til Grandbio og bestilte billetter til Across The Universe…

Så parkede vi ved en metro station og tog metroen ind til kbh. Hellere betale for at køre i Metro end at betale spidsen af en jetjager til parkering kbh!!!

Vi slendrede ned gennem købmagergade, skinnergade og det… Besluttede os for at spise meximad inden filmen. Satte os på et udendørsbord på papa’s. Det var jo så også rigtig dejlig mad, men FOR FANDEN DA… Deres ‘tjenere’… Jeg ved ikke liiiige hvilken automat de er blevet trukket i. Når man kan lære MEGET af pigerne på Jensens bøfhus, så er den gal… :-S Men maden smagte dejligt, så det var jo godt.
Også valgte vi IKKE at give drikkepenge. Det er sku sjældent at jeg FRAVÆLGER at give drikkepenge… Men de fortjente IKKE en krone ekstra.

Så i biffen :o))) Når man får de gode Chills af en film, allerede mange gange indenfor de første 3 min, så starter det i hvertfald godt…
En kærligheds-drama-alvorlig-sjovfilm i starten af 70’erne… I et univers mellem Moulin Rouge og The Wall (som begge er på ØNGLINGS film listen hos mig)… Ja, så kan det vel ikke blive meget bedre? :o))))
Det var en RIGTIG god oplevelse. Den var vidst lang. 2½ time var vi i biffen. Men man opdagede det ikke, for den var VIRKELIG god :o))))

Bagefter slendrede vi en tur i kbh, en sommeraften… Det var sku hyggeligt. Det er sjovt, så meget jeg føler mig som turist nu, når jeg er i kbh. Det var min baglomme, mit hood i 23 år… Og på ganske få år, er jeg blevet turist i kbh. Hehe. :o)
Det gør mig nu ikke noget. Jeg er savner det ikke. Men det er sjovt, at gå i kbh en lørdag aften og kigge på mennesker. Det elsker jeg.

Vi tog tilbage til min fars hus og lå i hinandens arme, bare os to… Aaaaahhhh… :o) En dejlig dag.

– over and out –