Rikke blev jo en gift KONE i lørdags ;o) Kl. 13 sagde hun JA til Allan i kirken på frederiksberg. Og Allan sagde også JA til Rikke, selvom der var liiiige ved at gå kludder i det for ham. jeg tror han var en anelse nervøs. Hehe. :o)

Festen var på Sonnerupgård, fin og fornem mad. Jordbærsuppen var klart det bedste, hvis man spørger mig. Og sådan en stakkels gravid som mig, måtte ud og spise mig en spegepølsemad, inden jeg blev nødt til at gå i seng kl. lidt over 2. hehe.

Der gode taler og Allans tale til Rikke, var dejlig. Det var en der fik tårerne frem i øjenkrogene. Skønt. Elsker at græde til bryllupper.
Han takkede hende for at være en kost, som kunne holde ham i ørerne! :o) godt gået Rikke.

Rikke var simpelthen bare SMUK som en prinsesse!!! – Marie og Mary kunne godt pakke sammen. Hun strålede som en sol og var rigtig glad.

Mikkel var bar SÅÅÅÅÅ skøn i sit brudesvendetøj, magentil Allans uden jakke. Det havde Jonas også på. Kathrine havde en rigtig ‘jeg er prinsesse på 10 år’ kjole. :o))) De var simpelthen skønne ungerne. Og de opførte sig virkelig ekseplarisk. De kunne godt føle at det var en stor fest :o)

Det var dejligt, at vi skulle overnatte på stedet, så man ikke gik og tænkte på, at ‘nu skal vi snart køre’.. Det var smadder hyggeligt, lige at stå op og spise morgenmad, sige hej til folk i almindelig tøj og lige svinge kosten og gi en hånd med, inden vi vinkede Rikke og Allan afsted til lufthavnen :o)) – JEG VIL MED! Phuket nam nam!

Jeg håber de får en super skøn bryllupsferie

– over and out –