Den korte version:

Fantastisk
Eventyrligt
Overvældende
Kærligt
De bedste gaver i verden
DANS
Kædedans
Super lækker mad
Lagkager
Boblende
Sprudlende
Rørende
For vildt
Rummende

For at uddybe en anelse, så:

TAK TAK TAK – til alle jer, der var med. Tak til mine gæster, for at gøre dagen, aftenen og natten, så stor og dejlig en oplevelse. Tak for mad. Tak for selskab. Tak for gaver :o) Tak for kærlighed.

For at uddybe endnu mere så:

Dagen startede for mit vedkommende kl. 8 … :-S Jeg var først kommet i seng ved 1 tiden, fordi jeg liiiiiige skulle nå at have fødselsdag INDEN jeg gik i seng. Hehe og få mine gaver fra husbonni. MEN – Jeg vågnede altså kl. 8. Og det var jo ligesom ikke fordi jeg har sovet helt viiiildt meget de sidste dage, sommerfulge i maven og ting der har skullet ordnes. Så kunne jeg selvfølgelig IKKE falde i søvn igen. Så jeg valgte at stå op, fordi jeg syntes at husbonni faktisk skulle sove lidt videre, fordi han jo lige var gået fra nattevagt dagen før og kun havde sovet 3-4 timer, fordi han havde været ude sammen med Eva og vente på mixeren, der bare ikke kom frem, før kl. 18. MMM!!! Så jeg besluttede halv 9, at nu stod jeg op. Gik i bad og kørte til bageren. Jeg sagde lige til husbonni og Eva at jeg kørte og de gerne måtte stå op så småt, til jeg kom tilbage. :o)

Afsted i netto og bageren og hjemme igen på 45 min ;o) Vi spiste også skulle vi have alle tingene ud i bussen og være i forsamlingshuset kl. 12, når far og Vivi kom og skulle sætte strøm til og Vivi skulle hjælpe Idun med at pynte til børnefesten :o)

Tingene gik glat. Da tingene efter min mening bare spillede – efter husbonnis professionelle hjerte, dog ikke helt 120% – kørte husbonni hjem for at gå i bad og fandt kabler og lir, som han lige syntes vi manglede. Han nåede rent faktisk tilbage INDEN gæsterne begyndte at komme kl. 15 :o) Og han havde taget min diskokugle med og disco-kuglelamper. Jeg havde faktisk ikke tænkt, at det ville være SÅ hyggeligt, som det var med ægte diskolys til festen, men det VAR det. Dejligt, at han kan tænke for mig :o))

Så var det tid at pigerne til køkkenet kom og jeg havde fuldstændig glemt at de skulle komme, så jeg var bare rigtig glad for at jeg ikke skulle nå at lave kaffe inden gæsterne kom hihi. :O) Så jeg strøg på pigetoilettet med Eva og Idun, for at gøre forvandlingen til PRINSESSER. Og jeg lignede fanmer en ægte prinsesse, i min guldkjole, med guldhandsker, perler og blomst i håret :o)))) Helt fuldstændig fantastisk!!!!

Ved 15. tiden begyndte det at vælte ind. Den første var gammelfar, min kollega fra arbejdet :O) Han kom nærmest kun for at sige HARJ og tillykke, fordi hans svigerfar også fylte år, 75, så han skulle videre til egen familiefest… Men super skønt at han kom :o)

Derefter, så væltede det ellers bare ind. Alle var ikke nået at komme til lagkagen, men de fleste nåede dog at få et stykke lagkage. 12 stks havde jeg produceret. Forskellige vel at mærke!!! ;-P Jeg var begyndt at åbne gaver på nuværende tidspunkt. Anden gave – og hvad sker der så?! – Så står hun fanmer og tuder!!! og nu kommer historien om den første tuder:

Jeg får en kuvert, hvor der er klippet et hul i. Der er en linie jeg skal skrive sted og dato og en linie, hvor jeg skal skrive under. Trust me, står der bagpå. Jeg skal skrive under, inden jeg åbner kurverten. Min første tanke, er at inden i, ligger et skrabelod og jeg skriver under på, at jeg frasiger mig halvdelen af gevinsten, hvis jeg skulle vinde en mill. Men det var faktisk fint nok tænkte jeg…
Så åbnede jeg kuverten… Jeg nåede ikke engang at læse hvad der stod, andet end, noget i stil med: Jeg Keld Mortensen, overdrager herved domænet: ZAFIR.DK til Zafir Bæk, begge parter er indforstået med overdragelsen. SÅ tudede jeg bare… husbonni har forsøgt at få logget domænet ud af ham der fyren der har haft det de sidste 10 år, uden at bruge det, i hvertfald i 1½-2 års tid… FOR SYGT mand.. også var det lykkes for min Onkel :o))) Han havde ringet til manden, inden husbonni havde nået det her op til min fødselsdag. Så havde han spurgt ham, når han kunne se, at han ikke brugte domænet og blabla om han ikke kunne tænke sig at overdrage det til ham, fordi han skulle bruge det til en gave. Så havde fyren sagt JA! – Ugen efter havde husbonni ringet til ham IGEN og sagt at nu havde han det eneste andet domæne han kunne tænke sig om de så skulle bytte… Så havde han jo så fået atvide at han havde givet domænet videre… Husbonni havde virkelig bare tænkt: FUUUUUCK og de havde faktisk aftalt at han skulle ringe, hvis han fik lyst til at videregive det… Mmm.. Flot, men heldigvis så til min onkel.
Efter en uge, hvor husbonni havde tjekket DK-hostmaster i en uge, for til sidst at se, at det var min onkel der stod som ejer, så kunne han ånde lettet op og ringe og sige til ham, at han sku liiiige havde taget røven på ham ;o) Men nu. Fanmer så, om jeg ikke har fået, det jeg har ønsket mig i… i hvertfald 7-8 år nu :O))) For VILDT!!! – Så inden længe, får mit ævl og bævl ny adresse og jeg får *mail med mit EGET alias. MIT MIT MIT. I morgen skal jeg faxe overdragelsespapirerne ind til DK-hostmaster, også er det: MY PRECIOS :o))) Wuhahahah…

Det var så første tudetur hihi…

Resten af gaverne, var skønne, fantastiske og dejlige… :o))) Jeg har fået stort set alt og en liste, kommer for sig og ikke i denneher blog.

Anden tudetur:

Min surogatsøster Mickey og hendes mor havde lavet et billede til mig, med billeder de havde klippet ud, fra hele vores liv sammen :o))) *tuuuudefjæs* hihi. :o) Mickey er nu rejst til Sydafrika, for at passe løver de næste 4-5 måneder… Hun er bare verdens største globetrotter… Heldige løver der får hende til at passe på sig… (det er en udstationering fra hendes læreplads… Men hun har selv kæmpet sig ind- FLOT!!)

Da jeg er næsten færdig med at pakke gaver op, så hapser jeg mig lige et stykke lagkage. Der var gjort godt indhug i dem, så hvis jeg skulle nå at have noget, så skulle det være NU. Hehe… Jeg fik lige minglet og snakket lidt og pakkede resten af gaverne ud.

Astrid, Peter og Peter og Sussie og min mor, kom med en gave de var fælles om: Jeg fik en ÆGTE blåræv, til at have om halsen med en clips på. MED poter og snude og ører. SÅ sindsygt flot!!!

Den største gave, var en DYSON støvsuger med alt tilbehøret… Waw… Den var fra mor, svigerne, svigermormor og svigeronkel og tante. Super dejligt. Vi har stort set ikke kunnet få støvsuget herhjemme i hmmm… ½-1 år!!! haha… Men det kan vi nu. Hehe. tror jeg min mor er glad for ;o) Jeg glæder mig også til at støvsuge med noget ordenligt, så der kan komme bund i skidtet!!!

I slutningen af lagkage orgiet, spillede far på sax og Idun og Vivi og alle gæsterne sang Happy Birthday :o))) Årrrh 😛 Herefter delte far og vivi nogen seddeler ud. Gæsterne blev delt op i grupper og skulle digte et vers hver, på sangen ‘I en kælder sort som kul’ (HAHA!!!)
Det blev faktisk helt fantastisk med sådan en sang digtet af alle gæsterne!!! Havde jeg godt nok ikke forventet kunne lade sig gøre, i løbet af 15 min!!

Efter sangen kom Jack Arnold på. – Ja, fint skulle det være, man havde vel stand up komiker til sin fest :o) Og han var MEGA sjov, som sædvanligt. Til slut, havde han faktisk skrevet et KVAD til mig. MIT kvad. Helt fantastisk. Jeg blev helt paf og benovet! :o))) – Det får også en blog for sig.

Så var det faktisk tid til spisningen. Det var så (stakkels køkkenpiger) lidt mere hektisk og EN DEL for lidt gennemtænkt af mig, det med, hvordan der skulle komme rundt 30 retter ind på buffetten, når de ikke vidste, hvad der var hvad… Meeeen, med lidt hjælp fra X antal søde gæster, så gik det og vi fik MAD :o)) Daaarjlig mad.

– Da jeg skulle på wc, kaprede 2 af mine 2 store kusiner mig og fortalte mig, at de ikke liiiige var så gode til det med taler, men at der var totalt mange ting de bare gerne ville sige… Hehe.. Prøv lige at spoler min make up for en 5’er, hvis jeg da havde noget tilbage… nøjser, hvor jeg tudede… Møgunger *blink* (og det gjorde de også… :o))

Svigerne og Svoger havde skrevet en sang og Moms, og nogen af tøser-veninderne holdte en tale, der involverede oplevelser, historier og mig… Hehe. Det var rigtig sjovt og rørene :o)) Og super gode gaver…

Da vi var færdige med at spise, så skulle der bare danses. Jeg har bare sådan været i dansehumør i flere uger og jeg har jo OKSET med playlister og sager og havde en danseplayliste på 6 timer hihi… Jeg havde aftalt med Kathrine at hun skulle byde op til kædedans, for at kickstarte RYSTERØV festen :o)) Det var jo en super fantasisk oplevelse at danse kædedans med omkring 50 mennesker i det gamle forsamlingshus, i balkjole… Efter kædedansen: BLEV RYSTERØV festen sat igang Weeeee…

Ulempen ved at lave en playliste på 6 timer med rysterøv musik selv, er at man ALDRIG får pause, fordi ALLE numrene var nogen JEG selv gad danse til… Og hay hvad. Tror jeg skal skifte erhverv til DJ hihi… Dansegulvet var bare FYLDT 85% af tiden. Sejt mand!!

Jeg blev godt nok revet rundt hele aftenen, danset med store prinsesser, små prinsesser, gutter og gutinder, farmand og momse og Vivi og alle sammen … DAS ALLES :o))

Engang imellem måtte jeg lige TAGE mig en drikke/hvile/snakke pause.

Så kom NIK og JAY på. Efter adskilllige req’s havde jeg invisteret i en 40 krs CD med Nik og Jay og jeg havde sat BOING på playlisten hihi… Og hvad sker der mand!!! MAJBRITT stryger ud på dansegulvet og laver, booty, body, boobie shake, som sagtens kunne måle sig med enhver R’N’B video på mtv. WHAT?! – HVAD sker der mand!!! Jeg tabte både næse og mund. Den side af hende, har jeg ALDRIG set af hende før. Jeg bøjer mig i støvet hihi… Jeg har slet ingen booty shake-skills…

Stille og roligt fatede festen ud og folk begyndte at sive. Der var jo mange børn og de skulle så småt også hjem i seng. Det lykkes mig, at få Maja’s Sofia til at sove, så jeg kunne danse med Maja. :o) Skønt!

Jeg fik også både, Mads, Allan, Svoger og alle mulige til at danse med. OG min dejlige husbonni. Uhmmm…

Omkring midnat var vi os, mor, Kathrine, Ove og Loulou tilbage. Vi besluttede lige at sidde og sludre lidt, inden vi ville rydde lidt op. Jeg prøvede at forklare dem, at jeg havde betalt 1200 kr for at få ryddet op og gjort rent og det eneste vi skulle gøre, var at fjerne vores ting og vaske op, men det ville de ikke høre på. Så der var stort set ryddet på no-time… Jeg var hjemme ved 3 tiden. Husbonni og svoger blev lige og broder-sludrede og jeg sludrede over et par nutella madder med min moms. Jeg var DØD træt, men jeg kunne bare ikke gå i seng. Det hele boblede i mig som champange… Jeg ringede til husbonni ved 4 tiden og hørte, hvor langt han var og han kom snart hjem. Jeg ventede oppe på ham. Trængte sådan til at ligge og putte og snakke med ham. Det endte selvf med at jeg først sov ved 6 tiden og vi skulle op kl. 8, fordi vi skulle aflevere hytten kl. 10… Zzzz… Men jeg tror stadig jeg er lidt høj af adrenalin og endorfin, så jeg kan godt mærke at jeg er træt, men jeg er GLAD. :o) Jeg går også i seng efter sidste afsnit af SOMMER, for jeg skal jo op og på arbejde i morgen tidlig… :o)

Så til jer, der nåede til enden af den lange version:

Tak fordi I læste med…

Til jer der var til festen:

TAK – I var u-undværlige alle sammen. I gjorde det til den bedste fest i verden. Der var ingen gæster der var, ‘kunne godt undværes, være fyld’gæster… Alle de dejligste mennesker i verdenen. Den dejligste fest. Blev lige som jeg havde drømt om. Trods det at der var kommet ret mange afbud. Så blev det bare super super dejligt det hele. Alt!!!

– over and out –