Til jeg bliver 30. En måned tilbage af 20’erne. Savner jeg tyverne? Savner jeg mine teens? Nope. Slet ikke. Syns at man vokser med alderen. Altså, jeg passer bedre til min alder, hvor hvert år. Gider sku ikke være 20 år igen.

Glæder mig til min fest. FÆÆÆÆÆÆST :o))) Mega… Bliver super skønt. Nu skal jeg bare finde ud af de der duge der!!!!… mmm…

Gider ikke nervøst velour!! vadrk…

Måske bliver det papirsduge med plastik over. mmm.. Må vi se.

GODE FORSLAG MODTAGES!!! – skal være til at tørre af med en klud, fordi der skal være bordpynt i midten og det er utopisk, at der IKKE bliver spilt lagkage i løbet af dagen inden maden om aftenen… Der kommer jo trods alt over 100 mennesker :o)

En måned tilbage.

29 år til den 29. november.

Lysreklamer kommer til at køre løbene. Bare så ingen glemmer at sige tillykke :O)

– over and out –