I bakspejlet… Mmm… Hvordan har jeg det?

Jeg starter op på arbejde igen i morgen. Husbonni er taget afsted her til aften. Ikke sjovt… Jeg har lige haft en lille … mmm… ikke sådan tudetur, men tårene løb lidt ned af kinderne, skulle fortælle en om, hvad der var sket. mmm…

Det var svært for husbonni at tage på arbejde. Han skal svare på alle spørgsmålene. I morgen er det min tur. Jeg har dog skrevet alt om hele forløbet til mine kollegaer, så jeg måske slipper for nogen spørgsmål.

Jeg har ikke lyst til at komme på arbejde i morgen, ikke fordi jeg ikke stadig er glad for mit arbejde, for det savner jeg egentligt. Jeg er bare bange for at møde verdenen igen. Jeg er stadig ikke helt mig selv. Jeg husker ikke så godt i øjeblikket. Mister overblikket og bliver forvirret. Jeg gør virkelig mit bedste for at være så meget med som muligt. Jeg tror bare, at det tager lidt tid, før alting inde i én er på plads.

Så når kroppen og psyken bare har været igennem et rivejern, så går der nok lidt tid, før man igen føler sig hel. mmm…

Igår var vi til fest. Loulou fyldte 30. En måned og 4 dage før mig. Som sædvanligt. Idun syns det var pisse strengt, at Loulou altid har fødselsdag først. ;o) hehe. Men sådan er det jo. Altså før mig… Første gang jeg var i Holbæk og gå i byen… (også eneste gang) var til hendes 18 års fødselsdag. Det var bare super mega frygteligt!!! Jeg var en totalt københavner tøs og passede slet ikke ind. Jeg var ved at få bank og blev antastet. Jeg svor at jeg ALDRIG skulle sætte mine ben i Holbæk igen… Jaja… I KNOW.. Hvor fanden endte jeg med at bo?! Godt man kan blive ældre og klogere… Eller noget. I hvertfald mere med rod på…

Hmm… Sidespring.

Men det var godt at være til fest. Det var godt at lave noget andet, end at… mmm … ja, det er jo ikke fordi jeg går og græder hele tiden. Det var bare rart at være social. Det var rart at få et glas rødvin og en smøg … eller nogen glas rødvin og nooogen smøger ;o) Alt det der er forbudt, når man er gravid.
Der var nogen til festen der vidste det. Spurgte en lille smule til det. De vidste godt at jeg ikke havde lyst til at snakke om det hele aftenen. 2 gange fik jeg spørgsmålet: ‘Nå hvornår skal Idun så være storesøster?’… Jeg svarede kort på det… Bagefter så snakkede de bare ikke videre… Så var det ligesom at det bare stoppede. Så sad jeg bare der. Folk ved ikke hvad de skal sige. Livet stopper jo ikke, jeg bliver nødt til at snakke om andre ting også.
Vi kom hjem her til morgen… halv 4, vintertid. :-S Fanmer sjældent jeg er ude så længe. Men det var en stille og rolig hyggelig fest.

Ordene kører stadig rundt i mit hovede indimellem. Alle ordene…

Trisomi
Biopsi
Scanning
Plasenta
Sen abort
Udskrabning

Ja, nu græder jeg igen. mmm… Det er nok fordi det er første gang jeg er alene i 2 uger. Så er det nok lidt svært at håndtere…

Så jow… Hvordan har jeg det? – Det bedste svar er op og ned. Men det bliver helt sikkert bedre.. med tiden.

Men når det nu er en epilog, så skal der også stå, hvad der er kommet ud af det. Også af gode ting.

Jeg har aldrig følt mig tættere på min mand. Jeg har sådan set aldrig nogensinde, været i tvivl om han elsker mig eller om jeg elsker ham. Jeg har heller ikke været i tvivl om at vi kan klare ‘ærterne’ sammen. Vi har sku været igennem meget os to. Meget som de fleste andre var blevet skilt af.
Men, jeg har virkelig følt at vi har kunnet være i det her sammen. Selvom det har været hårdt og er hårdt… Så har vi bare kunne være i det sammen. Rigtig sammen. Det har virkelig vist mig, hvor stærk kærlighed kan være. Og jeg elsker ham virkelig. Jeg kan virkelig også mærke at jeg er elsket. Det er rart. Jeg er ikke i tvivl om, at vores familie nok skal bestå som familie og jeg er heller ikke i tvivl om at vi nok skal blive 4 på et tidspunkt.

Jeg har det som om, at der ikke er noget som helst, vi ikke kan klare sammen. – Dog er det ikke en invitation!!! – Jeg trænger til ro… Jeg vil gerne have ro og jeg vil gerne have min BIL HJEM FRA TOYOTA. Jeg er TRÆT TRÆT TRÆT af Randløv Petersen og jeg vil gerne have at de får fingeren ud af røven og laver min YARIS!!!!… også vil jeg faktisk også gerne have en undskyldning også…

Nå… mmm… Jeg må hellere se at komme i seng. Så jeg kan komme op og igang i morgen.

– over and out –