Dumme pisse lorte ex-arbejdsgivere… og postdanmark og akasse systemet :o(((((

Sagens opridset:

12. feb modtager jeg de papirer jeg skal udfylde og sende til min fagforening, for at kunne få dagpenge efter min ansættelse udløber den 1.marts.

14. feb. jeg tilbagesender dem.

– begynder at modtage breve fra jobnet og div. tænker alting er fint.

omkring den 20 marts. modtager jeg en sms, at jeg kan indtaste dagpengekort… Tænker at alting selvf. er fint og jeg får dagpenge 1. april…

1. april. INGEN DAGPENGE…

2. april – ringer til a-kassen. De siger at de ikke har modtaget min ansøgning tilbage. Siger at det nok er en fejl hos dem eller postdanmark. :o(((((
De siger at de vil sende en ny.

7. april har stadig ikke modtaget noget. Ringer igen til ase. De sender ansøgningspapirerne IGEN.

Jeg modtager dem. Udfylder dem og sender dem tilbage.

Resten af april går med at de mangler dit og dat og breve og mails frem og tilbage. Til sidst finder de ud af at den opsigelse min tidligere røvbanan af en arbejdsgiver har skrevet, ikke er god nok og de sender papirer til ham, som han skal udfylde. I første omgang har han 10 dage til at udfylde dem i, før de kan rykke ham. Så bliver han rykket og derefter har han en uge, før han bliver politanmeldt… Så hvis jeg er heldig, så kan jeg få dagpenge for de 6 uger jeg var arbejdsledig den 20. maj… måske…

Hvis de vurderer at jeg er selvforskyldt ledig udfra det han siger, så får jeg ingen dagpenge… Jeg er så nervøs, fordi han er en fucking led karl… :o(
De kan heller ikke rykke for mine G-dage, fordi min dagpengesag ikke er afsluttet endnu.

Jeg er vildt bange for at han skriver at jeg selv har bedt om at blive fyret eller noget… For det er ikke sandt. Heldigvis var husbonni hjemme, da han ringede og sagde mig op, så han kan vidne på at jeg blev fyret… Hele min omgangskreds kender til min fyring og hvordan han var. Men det er bare pisse ubehageligt at mangle mere end 10.000 kr efter skat og der bare er fejl på fejl, der i første omgang trækker det ud og nu skal jeg sidde og vente på, om han gider at skrive de papirer… Og sende dem tilbage :o(((

Pis lort. Jeg sidder bare med tårer i øjnene på mit nye arbejde… Godt jeg har eget kontor. Jeg er bare rigtig ked af det. :o((((

Fuck pis lort… :o((((

Og for at sætte prikken rigtig over i’et, så har han ikke indbetalt mine feriepenge… Så jeg har også snakket med min fagforening idag. De siger så at jeg skal sende mine lønseddeler og min ansættelseskontrakt til dem også vil de kigge på det.

FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCKING PIS LORT!!! Jeg har lyst til at græde, skrige, råbe, stampe… :o(

Og ligenu sidder jeg bare og snøfter… :’o(

– over and out –