Jaaa… jeg sidder her kl. næsten 1 om natten og bakser med 3 disco cd’ere som jeg købte i sådan en box… der er forkerte koder på, så når jeg ripper dem hedder sangene noget forkert og de spiller sig ovenpå hinanden.. ARGH… og disco skal der til. :o) Så jeg må lave krumspring :o)

Ellers er alting stort set fint og fornemt :o) Jeg har købt alt ind… Og ordnet alt hvad der kan ordnes idag. Jeg er møgtræt faktisk, men jeg bliver bare NØDT til at have styr på musikken inden i morgen.

Så skal der dækkes borde og ordnes i forsamlingshuset og ligges lagkager sammen… :o)

Jeg er lidt ked af at jeg har fået så mange afbud. Jeg havde virkelig bare drømmen om en meeeega fest, men jeg har virkelig bare været naiv, når jeg tror jeg kan ændre verden, ved bare at invitere folk 1½ år i forvejen :O((( Sådan ER det bare at have fødselsdag i slutningen af november. Jeg har fået ca 40% afbud :o(( Ikke super fedt, men sådan er det jo så… mmm…

Og sæføli skal det helt sikkert blive en super fest på lørdag, men det går mig bare alligevel på, det med at få så mange afbud … mmm… HÅBER ikke jeg får flere sidste øjebliks afbud. – Hellere et par af måskeerne, der siger: Vi kommer HELT sikkert!!! :o))

Men ellers, så er jeg begyndt at have sommerfugle i maven. :o) Idun er hos farmor og de har bagt 50 cupcakes!! haha… Så der skal bare være børnefest :o) Så har Idun fået nye sko til sin kjole, så det er jo bare mega skønt også…

I morgen kommer der 2 veninder og hjælper med at dække borde og sådan også er min mutski her også stadig, så det skal nok gå, selvom husbonni skal sove lidt…

I løbet af dagen, vil der ankomme de gæster der kommer langvejs fra også bliver det nok noget med en stavl pizzaer i morgen aften, når der er dækket borde :o)))

Og i øvrigt, så skiftede jeg SELV forlygte pærer på bussen idag :O)))) Sejt!!!

Og nu vil jeg lige have lavet disco rippet færdig og I SENG OG SOVE rigtig dejlig til i morgen :o)

– 29 år én dag endnu… 😛

– over and out –