Nu går det sku lidt fremad…

– Loulou, Svoger og jeg har fået syet det sidste ryk på symaskine på teltet her til aften. Så er det en del tilpasninger, remme og småting der skal sys i hånden. NOget når jeg i morgen aften og resten når vi på søndag, når vi er rigtig mange der skal sy på det. :o) FEDT nok. Det gav lidt ro i maven. Vi skal nok nå det :o)

– Farfar har fået skrevet overdragelsespapirer til os på Bussen idag :o) Så det virker også mere sikkert nu!!! JUBIII… På onsdag er jeg busejer!! COOL!!!

– Johs ringede at stængerne til teltet var klar til afhentning på savværket… Så skal de ‘kun’ sættes sammen og laves klar… :-S Men det SKAL nok også gå, på en eller anden måde. Husbonni er KANON til den slags 🙂
Og på magisk vis, lykkedes det mig at få dem hjem i Yaris!! LOL… Han gloede noget på savværket, da jeg kom og hentede dem… I DEN DER BIL!??! … men Yaris ROCKS!! HAHA!!!

– Trods at vi har syet her til aften, har jeg nået at lave madpakker til i morgen

– Jeg havde en super dag på arbejde idag… Jeg fik registreret alt min tid, som har ligget på papir i en bunke, fordi jeg ikke har kunne komme på systemet, før dagen inden jeg tog til Norge… og jeg ordnede 3 computere og fik styr på min usb-pen, så alle de programmer jeg bruger og sådan, når jeg er ude på support og den slags og frie licenser nu ligger på den… og hmmm.. så fik jeg husket at få skrevet mit feriekort. nice. Så det var rigtig dejligt…

Og NUUUU – Skal jeg bare SÅ MEGET I SENG!!!… Hvis jeg skal være menneske i morgen..

– over and out –