Sådan føles det. Vi er gået fra husmandssted til herregård på 2 uger. Det er helt fantastisk. Jeg er MEGA IN LUUUUUUUUUUUUVE med min nye skorsten fx. hehehe. Jeg ANEDE ikke at en SKORSTEN kunne gøre så stor forskel på et hus!!! Vi havde en gammel faldefærdig skorsten, der var alt for kort. Nu har vi fået en skorsten, der er den rigtige højde. Er pudset op. Malet gul forneden og hvid på toppen.. Den har former og ting, som den skal have. Helt fantastisk :O))) Jeg er lige ved at falde død om Weeee…

Så kommer vi til vores frontpids. Det er jo FOR VILDT. Det er simpelthen bare SÅ flot. Det er … ja… Det løfter huset og gør det smukt, venligt… Storslået, på en samlet, fattet og ‘meningen’ måde… Samtidig med at jeg glæder mig for vildt, til at komme op på loftet, se ud. Fornemme rummet, der bliver mit fremtidige soveværelse :o)))))

Nå, så kommer vi til toppen. Møndingen. Kronen på hverket. For det første, er den virkelig flot, tæt pakket. Der er kobbernet flettet i, som gør at der ikke kommer så mange alger på stråtaget. Derudover er der kommet kragetræer på. FANTASTISK :o))) det ser hamrende flot ud. Det er breathtaking 😀

Jeg er simpelthen ikke i tvivl om at vurderingen på huset, følger med op, når man ser det… Det er et helt andet hus. Alle på vejen, der har set det og vi har snakket med, er lige ved at falde døde om, fordi det er så flot :o)))))

Samtidig vil jeg sige: Steffensens Stråtage…!!! Aldrig har jeg oplevet noget lignene. De er simpelthen SUPER!!! :o))) Deres håndværkere sparker røv!! De er HAMRENDE hurtige. De er venlige. Det er SUPER SUPER flot det de laver også var de ikke engang de dyreste. De har lavet det hele. Fra gulv konstruktion, over skorsten til kragetræerne… Ja, altså alting. Det har været totalt entreprice. Vi har virkelig været trygge :o)))

Ihh altså, hvor er jeg glad for mit hus, selvom det roder helt vildt. Hheheehe… Det skal nok blive fint og rydddeligt igen (har det været det?!?) en dag. :o)))

I morgen starter lige en 4 dages arbejdsuge… Dejligt. Jeg glæder mig til at komme på arbejde. Det er simpelthen så sjovt, at have det sådan. Det troede jeg sku ikke jeg skulle opleve med et løn-slave job :o) onsdag har jeg min eveluerings samtale. Det bliver spændende… Jeg er ikke i tvivl om at jeg får ros… Det er helt sikkert :o)))

NÅ!!! Jeg vil lige guffe lidt koldskål også vil jeg gå i bad. Jeg har malet mine fødder med henna. Glæder mig til at se det, når jeg vasker det af :o)

– over and out –