Det var, hvad jeg fik atvide til min evalueringssamtale idag :o) Nu har jeg været på CSU i en måned. Min leder og mine nærmeste kollegaer/overordnede, var til stede. De var alle sammen enige om at det var fremragende, det arbejde jeg udfører. Den måde jeg udfører mine opgaver og hvor hurtigt jeg kommer ind i sagerne :o)))

De er rigtig glade for at jeg er super glad for at være der.

Jeg fik atvide, at skal prøve at sætte dato på, hvornår jeg er færdig med brugernes ting, så de kan få noget atvide, når de ringer. Ellers så fik jeg atvide, at jeg jo endelig skulle huske, at jeg gerne måtte spørge om tingene 20 gange, hvis det var det jeg havde brug for.
Men jeg har nu hele tiden spurgt det jeg har brug for, men de regnede måske med at jeg havde brug for at spørge mere, end jeg har. :o)

Jeg fik fortalt dem, at jeg på det sidste er blevet tilbudt en del andre jobs, som jeg har sagt nej til, fordi jeg er rigtig glad for at være der, men det selvfølgelig ville være dejligt at få noget mere i løn, når jeg nu siger nej til god løn for at være der. Jeg fik atvide at der kommer en ‘Ny-løn’ pulje til mit område i år og det derefter skal fordeles.

Den normale procedure er at man skal afholde en opfølgene evalueringssamtale, to uger efter den første, hvis der er noget der skal samles op på, inden prøvetiden er slut… Men det blev besluttet idag, at vi ikke skal holde min opfølgende evalueringssamtale… ;o) – med mindre jeg pludselig selv finder ud af at der er et eller andet, jeg har brug for at snakke om… Så det betyder jo i hvertfald, at de er glade for mig og vil beholde mig efter prøvetiden.

Alt i alt, er jeg bare rigtig glad for mit arbejde. Det er simpelthen skønt! Jeg fik ovenikøbet en bonusoplevelse idag, fordi en af socialrådgiverne eller talepædagogerne eller hvad det er hun er, kom ind til mig idag. Hun havde en elev, der havde et problem med, hvordan han kommer videre i sit liv efter sin tid på teknisk skole… hun spurgte mig til råds og det var fantastisk :o) Det var sådan en dejlig utilpasset ung, lige en dejlig FUU elev type. Ihh altså, hvor var han sød. Jeg fik snakket rigtig godt med ham og fik givet ham nogen gode råd med på vejen. Det var super skønt. :o))))))))) Og hun vidste ikke engang at jeg havde været vejleder. Det var mere, fordi hun spurgte, hvordan man bliver sådan noget som jeg er. Hehe… Men det var rigtig dejligt, at kunne hjælpe på det punkt også.

Og nu: Tidlig i seng idag. Jeg tror der er rigtig mange pollen, fordi jeg har virkelig været påvirket. Mine øjne har bare været enormt lysfølsomme og har løbet i vand og sådan, så jeg er ret træt, fordi jeg har koncetreret mig om det hele dagen..

– over and out –