Det har jeg lige opdaget af det er…

Hvad er der så sket indtilvidere:

Husbonni og jeg kørte forbi hinanden og nåede ikke at bytte bil og nøgle… (godt naboen sidder på en nøgle!!!)… Så jeg kører i gammel spand, selvom jeg skal ud til brugere efter frokost…

Da jeg afleverede Idun, var der en seddel i børnehaven: Lock Out er en realitet… Tirsdag, så er det slut. Hun kan komme i børnehave mandag, tirsdag fra 7-14 og torsdag fra 7-14 i næste uge… MMm…. Hvorfor kunne det ikke have været, da vi var på ferie?!
Jeg er sådan en utjekket person, at jeg godt ved den slags kommer, men jeg kan simpelthen ikke planlægge mig ind i sådan noget, før jeg virkelig VED det. Så nu må jeg se om naboen kan hente Idun tirs og tors også om hun kan lege med nogen onsdag og fredag… Eller hvad vi i så fald skal gøre. Det er sæføli lige når farmor er på ferie i sydens sol… Æv.

Ellers: kontorarbejde indtil kl. 12 også afsted til brugere. :o)

Også er det jo allerede weekend.

Jeg er stadig glad for mit arbejde, selv når jeg er kommet tilbage fra ferie smiler jeg. :o)

Livet er skønt. Elsker min husbonni og Idun og solen skinner mellem skyerne… Selv på fredag den 13 ;o)

– over and out –