Yaris er syg og til mekanikeren… Så ringer han for at fortælle mig, hvad der er galt også begynder han at himle op om at motoren nok er færdig og alt mulig shit… Han taler fuldstændig russisk og jeg fatter ikke en skid, men bliver ved med at spørge ham: MENER DU AT MOTOREN ER DØD og han siger: Ja, det er den ret sikkert!

GODT så… Jeg skal lige tjekke, hvad det er for noget olie der er kommet på den og jeg siger jeg lige skal ringe til vores kammy, der er mekaniker for at høre, hvad det er han har fyldt på.

Jeg fatter jo sådan ca så lidt, som hvis jeg stod i et kinesisk supermarked og beder min kammy om at ringe til ham og snakke med ham, for han forstår jo nok lidt mere end jeg gør.

Så ringer min kammy tilbage og siger, at motoren med ret stor sansynlighed IKKE er død alligevel. Men at det med omdrejningerne, at det har noget med en eller anden sensorshit der sidder forkert… Som han jo også ville prøve at finde ud af.

FUCKING lortepis, hvor er jeg gal.

Desuden sagde han til mig, at det IKKE havde noget som helst at gøre med at den var blevet lavet om at gøre, at den havde brugt ekstra olie, men til min kammy indrømmer han at det jo nok kan have noget med det at gøre, fordi den så måske skal bruge noget andet olie, end det man normalt bruger på sådan en.

GRRRRRRRRRR fucking sku for fanden lort i karry…

Man skal ALDRIG bruge andre mekanikere end dem der er ens venner. Den eneste grund til jeg havde den over hos ham, var at det jo er ham der skal efterjustere den, efter den er lavet om til raps jo…

Men andet – no og nixen bixen karanblixen. Det får han fanmer ikke lov til at røre ved!

IDIOT!!!!!!!!!!!

grrrrrrrrrrr…

Nu kører jeg kraftedderme hjem og holder weekend gør jeg!

sku… og bander lidt mere.

grrrrrrrrrrrrrr

– over and out –