Jeg har fået GPS… Eller dvs. jeg har haft det siden jeg startede på det nye arbejde, men jeg har ikke haft tålmodighed til at få den til at virke og lære den at kende. Den er i min arbmobil…

Så da vi var på ferie, fandt husbonni ud af, hvordan den virkede… :o) nice… Så øvede vi os lidt i at køre med GPS…

Jeg VED godt at jeg er lidt underlig, for jeg har det jo sådan, at det er bedst selv at finde vej og sådan og det går som regel også rigtig godt. Selv når jeg er alene. Det går altid godt, når jeg har husbonni og han har kort. Han slår enhver GPS…

Men hidtil på arbejde, har jeg så memoriseret ruterne og skrevet checkpoints ned… MEN – når jeg har 3-4-5 besøg forskellige steder i løbet af en dag, så kræver det en del forberedelse og huske osv… Så det kan godt være ret ressourcekrævende af mig. Idag har jeg så brugt GPS’en på arbejdet og det var helt fantastisk. Det gav helt vildt meget overskud, fordi jeg ikke skulle tænkte på om jeg havde glemt at lave rute-check osv. dagen i forvejen og jeg ikke skulle bekymre mig om jeg drejede for tidligt eller noget… GPS’en ændrer bare ruten eller sige: Vend når det er muligt…

(kan stadig huske den første GPS jeg prøvede i TDI cup hos VW…: U-turn!!! U-TURN!!! UUUUUU-TURN!! – himlede den op, fordi den var sat på en forkert rute og ikke lavede ruten om. Den slags er heldigvis blevet bedre med tiden…)

Men altså… Nu kan jeg så sige, at jeg er blevet ‘sådan en med GPS’… Og det gør jo så nok også, at jeg kan begynde IKKE at køre, når vi kører sammen, mig og husbonni, for jeg bliver altid TOTALT stresset af at sidde med kortet, så vil jeg hellere køre. – for der kan jeg slappe af og især, når husbonni kører kort, for jeg ved at vi altid kommer frem. Men NU, kan jeg også sidde på passager-sædet og være elektronisk navigator. Hehe…

Så selvom jeg er ked af at sige det, så: GPS RULES!!!!

– over and out –