Lørdag var vi til Rikkes fødselsdagsselskab. Eller altså bagefter vi var til G-mann og konens 100 års fødselsdag, men altså…

Idun skulle overnatte hos en veninde fra børnehaven for første gang. Ihh altså, hvor hun glædede sig. Det gjorde Patrizia også. :o) Det var super skønt.
Jeg afleverede Idun også bare GÅ NU MOAR… Så skulle hun være der helt til næste formiddag. Det gik rigtig godt!!!

Idun – og os andre – har ellers bare NYDT solskinnet :o))) Hun har haft badebassin ude og har leget i det. Har nydt at rende rundt uden mega meget tøj på (for at sige noget som helst tøj på hehe) og leget :o))

Hun er ikke blevet skoldet endnu… Dejligt!!

Forresten, så var hun jo inde hos mormor i 2 nætter og 3 dage i sidste uge :o)) Det gik også rigtig godt. De var på stranden 2 gange også på eksperimentariet. Det ville hun hellere end zoo, så det blev det :o) Så fik hun også leget rigtig meget i gården hos min mor. Der er rigtig mange børn derude. Faktisk flere end da jeg var barn. Så er gården jo også blevet en del mere børnevenlig, så når hun er hos min mor, så leger hun bare vildt meget ude i gården. Det er ret hyggeligt :o)

Så nu skal vi lige til at vende os til en helt almindelig uge, med helt almindelig vejr og helt almindeligt hjemme.. :o)

Men det er nu også rart indimellem. :O)

– over and out –