Eller bededame, var det i det her tilfælde.. I øvrigt, syns jeg det er underligt det hedder en bedemand, for vi sidder jo ikke og beder sammen med hende. Mmm.. Men nuvel…

Det skal man, hvis man selv vil stå for kremering osv… Eller altså vi skal jo ikke selv stå for det, men vi vil jo gerne have lov til at grave urnen ned hos os selv på det hellige sted.

Vi var oppe og udfylde papirer og det hos begravelsesforretningen i Vig. Hun var sød nok. Det var lidt underligt, at sidde og snakke om alle de der ting. Så viste hun os billeder af små bitte kister og urner. :-S De var totalt overdrevet fancy og helt fuldstændig ude af proportioner.
Vi har slet ikke brug for noget fancy. Vi har bare brug for at kunne lave en god afslutning sammen med Idun og ikke have spunken til at ligge på en kirkegård under jesus… Mmm…

Lad de små børn komme til mig. Mmm.. Ikke spunken. Den kan være i Valhalla :o) Eller deromkring. Må gerne rende rundt i Iduns æblehave i Asgård. :o)

Men så kan Idun være med til at afslutte det. Være med til at grave urnen ned og det. Det skal bare være en lille lerpotte, hvis det står til mig. Behøver ikke at være alt muligt smart og vildt… bare så vi kan grave den lille bitte ned.

Så det ville de lige finde ud af. Hende den anden husbonni havde snakket med, havde åbenbart selv været i vores situation og vidste godt, hvad han mente, da han forklarede hende det. Så det var ikke noget problem at få det.

Nu venter vi så på at den kommer tilbage fra obduktion og at vi får tilladelsen til at grave den ned hos os selv.

Det går der også lidt tid med.

I næste måned håber vi på at komme en tur til Lalandia eller lignene med Idun i en weekend. Så hun kan få lidt optankning på mor og far tid igen.

– over and out –