Så er vi hjemme igen. Lidt smadret, men det har overordnet været en dejlig uge. Vi tog jo allerede derned tirsdag aften. Det var rigtig rart, så vi havde hele onsdagen og ikke først kom midt på dagen.
Min far var godtnok ved at falde ned af stolen, da han så os, så det var sjovt :o)

Onsdag var vi i Knuthenborg dyrepark. Det var super sjovt. Det var ikke alle biler, der fik lige meget ud af det dernede, men vi syntes det var super sjovt. Vi havde Idun, Sarah og Marie med i bilen (på 4-6 og 11 år). Vi var ude og klappe alle de dyr der kunne klappes og brugte god tid på legepladsen.
Vi var ude og køre i abe-bus og inde hos tigerne. Der var bare mega lang kø, til tigerne. :-S Lidt træls. Og mega meget sikkerhed, omkring det der tigerbur der. Hehe. Også var der 4 meget farrrrrrrrrrrrrrlige tigere derinde, der lå og dovnede den. Men fine var de :o) Og den ene rejste sig op og var farlig og den anden posede for kameraet!

Torsdag havde vi mad-dag… ELITE MADHOLDET!!! Yezzz vi var for seje :o)) Det er altid bare mega sjovt og hyggeligt, at have Trine og Louise på madhold og vi laver det for seje mad. Vi havde onsdag aften holdt tak-tikmøde og fundet ud af hvad vi skulle lave og lavet plan for menu og indkøb.
Så torsdag var lidt hektisk. Der var totalt stramt skema. Op og lave morgenmad, købe ind, få frokost på i et ruf, da vi havde tid til at køre go-card kl. 14 og skulle være der 20 min før tid… Hjem og have gang i maden og den skulle være på SENEST 1830, fordi halvdelen (de gamle hehe) skulle i nykøbing falster revyen…
MEN vi nåede det :o)))) VI nåede det hele.

Frokost med lune retter…

aftensmenuen:
Kalve gordon bluer og kyllinge gordonbluer med parmaskinke ost og basilikum, 3 slags pasta, hjemmelavet pesto, små ovnstegte nye kartofler, 2 slags tomatsalat og en grønsalat med babyleafs, vindruer, forårsløg og avocado, paprika sovs og gorgonzola sovs samt agurke-yougurt dressing (ikke taziki)… Det var FOR NICE!!!

Til dessert lavede vi ‘Chokolato vulgaris’ (hamper chokolade kage, med vulgert kakao indhold) og 2 slags sorbet is. (jordbær og melon – homemade)…

Det var SÅ nice. Man var mæt på alle niveuer og ELITE madholdet skabte selvfølgelig glæde…

Det var pisse hårdt, men det er bare så mega sjovt og hyggeligt og lave en rigtig mad fest ud af sin maddag, når man alligevel skal være i køkkenet det meste af dagen….

Samtidig nåede vi jo så også at køre go-card husbonni og jeg, sammen med far og Vivi, keld, Mette’s Claus, Tage og Jan. Det var vildt sjovt. Specielt anden runde… jeg var mega smadret efter de første 15 mins kørsel, hvor vi hadve pause og tænkte: PIS mand, at jeg har betalt for de sidste 15 min… Men anden runde var meget meget sjovere end første runde. Jeg turde meget mere at træde på speederen og kørte virkelig igennem. Jeg skar mere end 2 sek af min tid. Coool. :o))) Men jeg var ikke noget nær de sejeste anyways, men det var sjovt.

Fredag var det meningen at vi skulle i middelaldercenteret dernede… Men det styrtede bare ned fra morgenstunden… Så vi besluttede at vente til fredag. Dagen gik med loppemarkedsbesøg og titten rundt i nærmiljøet, samt en tur i Nykøbing Falster svømmecenter. Det var en ok svømmehal, meeeeeeeeeeen… det var lidt træls, at de lukkede før man vidste af det. Det var dog rigtig hyggeligt og vi fik da Patrick lidt ud af hans skal også!
Det var godt for de ømme muskler, efter turen i go-carden torsdag. hehe…

Lørdag var vi så i middelaldercenteret. Det var en ok tur. Vi smurte madpakker fra morgenstunden og vi var 15 vidst nok afsted… Middelaldercenteret var fint. Det var meget småt, men deres omgivelser var ok fine. Det var sjovt, at se så stor forskel fra vikingetid/jernalder, som jeg kender mest til, også til tidlig 1300 som de har dernede…
Det var dog PISSE FUCKING træls, at de der middelader mennesker er så fucking liverollespils agtige, at de ikke kan se udover deres rille i pladen og snakke almindelig ‘fag-snak’, med andre re-enactere…
Når de står og fyrer alt muligt pis af, selvom de godt er blevet klar over at vi spiller på samme hold, blot forskellig tid og bliver ved med at køre deres rille. Husbonni og jeg er voksne og kan selvfølgelig godt tage det, men hun var fanmer ved at få Idun til at græde fordi hun blev ved med at sige at der jo ikke fandtes vikinger og Idun sagde, jamen jeg ER jo viking!!!! Og mor og far er vikinger osv… Så måtte min kusine trøste hende og sige, ja det er rigtig at du er viking og hende kællingen kørte bare videre i samme rille. IDIOT!!! Siger jeg bare… grrrrrrrrrrr…..
Vi fandt dog nogen flinke mennesker i reb-slagerhuset. Der var hyggeligt og vi kunne få os en god sludder :o))))
Også er det skidesjovt, at være hedning, når man er sammen med sådan en bunke mere eller mindre gudsfrygtige mennesker!!!… OM det så bare er live-roleplay eller hvad det er, men guds fred haha!!!… Nej, kvindeundertrykkelse og inkvisition det er hvad de har i middelalderen…!!! Og pest og svineri…
Så når de kommer med deres ‘guds fred’, hilste jeg igen, med HIL THOR!!! :o)))) – Ungerne kiggede på mig med stoooooooooooore øjne og anede ikke havd de skulle svare… Nogen voksne blev sure og en anden igen, syntes det var cool, advarede mig dog om inkvisitionen, men viste mig sin egen thorshammer under strudhætten. hahaha…

Jeg blev, sammen med en bunke andre kvinder, sendt ind til en satans karl af en byvagt, og blev sat til at lade deres lille blide. Det var nu et meget sjovt.

Deres riddershow var også ok. De så bare lidt trætte og markedskuldrede ud, de deltagende riddere, men det var et ok show. :o)

Lørdag aften var fest aften. Far og Vivi, Keld og Marie var madholdet. Det var ok, men jeg vil sige, at det ikke slog Elite madholdets indsats. Men festligt så det ud :o) Jeg syns der manglede lidt sause eller dyppelse. Men det var ok. Desserten var nice. Let frossen tiramisou… BVADR tænker jeg så. Men halvdelen af dem var UDEN kaffe, kun med kakao i stedet for ;o) nice. Så kunne jeg også være med :o)) Så det var godt.
Fest aftenen, var desværre lidt slatten… Men Idun og Sarah og Marie og Patrick lavede teater forestilling for os. Det var ret sødt… Om end ikke lidt pudsigt, fordi de ikke rigtig havde idé om hvad de ville optræde med. Men det var hyggeligt. Ved midnats tid sagde jeg til Idun at nu måtte prinsesser i seng, så deres ting ikke endte med at blive til græskar!! haha. Den var hun med på og nåede at sove, næsten inden midnat.
Husbonni og Louise sad og så en splatterfilm i tv og resten spillede poker… Men det var nu en meget sjov splatterfilm, så vi hyggede os også! :o))

Søndag gik det helt vildt hurtigt med at få pakket tingene sammen, selvom alting var rodet sammen. Asta havde betalt for slutrengøring, så det skulle vi ikke tænke på. – Det var super skønt, TAK Asta!!! Vi var allerede på vej hjem kl. 11. Idun nåede kun at blive en anelse umulig ved farvel-arrangementet… Jeg var bange for at hun ville kegle totalt, når hun havde haft bedste Lars og Bedste Vivi og Sarah og hele banden hele ugen, men heldigvis var hun OK med det og var glad for de krammere hun fik…

Vi måtte lige forbi Lejre på vejen hjem, fordi Golfen jo stod dernede… Det var dejligt lige at se Andreas og Jette inden de skulle hjem til jylland igen. Så nåede vi også lige at se den anden Jette og Flemming. Det var også dejligt at se dem.

Så nu har Idun haft ferie i en uge og 2 dage… så skal hun lige i BH i 2 dage og på ferie hos mormor i 4 dage. Der er sku nogen der kan :o))) Bare man var barn igen. Hehe.
Men jeg glæder mig FOR VIIIIIIIIIIIIIIILDT til at få 4 dage med Husbonni, alene. Uden gæster. Når vi enten har været afsted med folk omkring hos hele tiden og haft gæster hele sommeren. Så vi skal bare være OS og kærester nam nam nam!!!! :o))))

…. Og nu. Trænger jeg til et bad og min mand :o)

– over and out –