Mickey kommer til min fødselsdag…

Ikke at der er noget odiøst i, at jeg får en gæst, da jeg forhåbentligt jo får RIGTIG mange gæster, men det kræver en forklaring :o)

Mickey og jeg er jo nærmest søskende. Altså også derfor jeg tit omtaler hende som min ‘surrogatsøster’. Vi er begge enebørn og har altid haft hinanden.

Da jeg så blev konfirmeret… Var vi i en periode, hvor vi var FULDSTÆNDIG uadskillige. Vi var altid sammen. Men den 20 september 1992 var Mickey på grønland med sin skoleklasse. :o( Og kunne altså ikke deltage i min store dag. Mange tårer blev grædt…

Da jeg så fyldte 18 år… I 1996… Hvad skete der så der? Den berejste unge dame, var så igen ude og opleve verdenen. Jeg mener USA var destinationen eller var det Canada?! MEN – I hvertfald, var savnet stort på denne dag.

I 2003, skulle mit bryllup stå. HVAD VAR DER SÅ!?… Mickey var ude og rejse IGEN!!!! – Denne gang på jordomrejse. Derfor blev vores bryllup planlagt således, at der var én weekend, hvor både Loulou og Mickey var indenfor Danmarks grænser. Det var den weekend, hvor lørdagen var den 9/8 2003. Mickey kom hjem fra jordomrejse et par dage før og Loulou flyttede til grønland et par dage efter…
Men Mickey var så med, denne fantastiske dag.

Idag… Jeg fik en mail: Eftersom jeg har fået praktikplads i en løvepark i Sydafrika, så fremlejer jeg min lejlighed i … DECEMBER JANUAR FEBRUAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NAAAAAAAAAAAAAAARJ.. :’o( Tænkte jeg. IKKE IGEN!!! IKKE MIN 30 års fødselsdag, som jeg har glæææææææææædet mig til i ÅREVIS. Festen, hvor ALLE der betyder noget for mig, skulle være. æv æv pis!! For jeg kunne jo godt se, at hvis man skal være i Sydafrika december, januar og februar… Ja, så tager man nok afsted lørdag den 29. november, for at man kan starte på sit nye arbejde mandag den 1. december… :o(((((

Sms… Kommer du så ikke til min fødselsdag? :o(

Lidt efter ringer Mickey og fortæller, at hun har sagt til Sydafrika og løvefarmen, at hun IKKE kan være i Sydafrika før MANDAG, fordi hun skal noget MEGET MEGET vigtigt og hun har fået flybillet søndag kl. 17, så hun ikke engang skal tidligt op søndag morgen og kan være med til hele festen :o))))

WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!

Fantastisk. Da blev jeg sku helt rørt og måtte fælde en tåre :o))) (hvilket jeg også gør, her mens jeg skriver det…)

Så dejligt!!! Rigtig dejligt…

Bliver bare SÅ dejlig en fest. Nu også med en løvepasser, som gæst!!

– over and out –