Jeg havde en drøm om biobrændstof. Om en smart lille familiebil, der var miljørigtig med en hel familie inden i…

Ligenu så står bilen hos Toyota. De har stadig ikke skilt den ad, fordi de stadig lige skulle prøve at overbevise os om at det var os der skulle betale for undersøgelsen. Men det er stadig dem, for det er stadig på garantien, med mindre skaden er forsaget af biobrændstoffet og ombygningen. De skal BEVISE for os, at det er os der har forsaget skaden og ikke at skaden har været der hele tiden, eller har været noget der er kommet af sig selv. Vi er sikre på at det ikke er blevet forsaget af biobrændstoffet… Helt sikker, så jeg håber bare så meget at toyota besinder sig.
Det er fanmer ikke 112% i orden, at de siger garantien frafalder, hvis vi byggede den om, når vi sagde det til dem, da vi købte den. Vi sagde, var vores mening med bilen var og de sagde ikke: Hey hov! hvis I gør det, så er der ingen garanti på bilen… mmm…

112% i orden?!… det er det ikke i hvertfald ligenu. Nu har de haft bilen stående i en uge… helt ærlig!!! og de har ikke engang gidet at undersøge skidtet endnu… grrr… 112% ikke i orden.

Ironisk at vi har en helt ny bil der står og glor hos toyota, når vi har en gammel raslebus der er 15 år gammel og en gammel golf der næsten er 19 år gammel og de kører… Begge to. Men vi kan bare ikke være en hel familie i golfen og bussen er sku ikke så handy lige at køre i brugsen i…. :o( Desuden bruger bussen jo mere end dobbelt så meget brændstof, som vores lille økobil – hvad enten det var biobrændsel eller fosilbrændsel. grunf…

Så var der det med familien. Den har jeg. En dejlig en af slagsen. En dejlig mand, som bare er der for mig. En dejlig datter, som er så mega skøn, smuk, klog, dygtig og spøjs. Super storesøster materiale.

Så er der lige den der budding. Den der budding, som jeg vader rundt i. Uden at vide, hvornår vi skal hoppe over på den anden side af skålen. Jeg ville fanmer så gerne over på den anden side. Så jeg vidste, om jeg har en levedygtig spunk i mavsen eller vi skal til at producere en ny en. Om super dejlig svesken skal være storesøster til foråret eller efteråret.

Om jeg skal få lov til at være almindelig gravid, eller om jeg skal gå og være gravid i 140% af den tid, andre går og er gravide eller om jeg kan få lov til at være almindelig gravid i 9 mrd… mmm… Alt det trælse, var bare lige overstået… det meste af kvalmen og ligamentsmerterne… mmm…

Idag har vi brugt vores energi eller mangel på samme på noget fornuftigt. Vi er gået igang med at få malet vores hus. Det var rart. Ikke noget man skulle tænke over, men samtidig gik man ikke og tænkte så meget. Bare wax on/wax off.. Op ned. Også ikke lige wax, men murgrunder…

Det bliver så pisse flot vores hus, når det bliver malet…

Jeg var oppe på stilladset idag. Vi kan fanmer se vandet!!! Igennem træerne. Og i vinduet oppe i det nye soveværelse, er vi lidt højere oppe. ;o) Fjordkik… Sejt nok… bliver skideflot om eftermiddagen, når solen står over fjorden…

Gadvide om det så når at blive færdig, når vi har fået produceret en levedygtig spunk… Eller om vi skal rende rundt og male og alting, når spunken er lille baby…

mmm…

Nu er der sporløs. Iduns ynglingsprogram. Så det må jeg hellere se sammen med hende.

– over and out –