Åhhh jeg føler mig som en RØV til mor… hvorfor har jeg ikke tjekket signalerne ud???… Hun var begyndt at tisse i bukserne og kunne ikke rigtig styre det og sådan. Jeg prøvede at sige, at det ikke gjorde noget og jeg ikke blev sur på hende osv. Fordi vi troede at det måske var en reaktion på alt det der er sket.

Så igår, da hun kom hjem fra børnehave, så GRÆD hun bare helt vildt og hoppede rundt, når hun tissede… Jeg tænkte.: Så er hun jo rød… Så jeg tjekkede hende og hun var ikke rød :o(
Igår aftes, var hendes tis så lyserødt. ARGH… Vi var hos farmor og farfar, fodri vi skal isolere i stuen og hun ikke kan være hjemme. Farmor har så været til lægen her til morgen med en urinprøve og den er klar, der er ikke noget at være i tvivl om. Så hun har fået medicin og børnepanodil. I morgen aften tager jeg så ned til farmor og farfar og bliver der og sover sammen med Idun også kan Idun være hjemme med farmor og jeg kører på arbejde fra Køge… Så kan jeg køre til køge bagefter og tage hende med hjem igen…

Stakkels pus. Det skulle heldigvis hjælpe rigtig hurtigt, det der medicin… Jeg har bare aldrig haft blærebetændelse, så jeg ved ikke engang hvordan det føles…

Så håber jeg vi får isoleret i stuen, så vi kan holde en stabil temperatur, når vi får lukket den væg der…

– over and out –