De har jo gået og snakket om sne i den sidste uges tid idag… Ligenu skinner solen og ja, som voksen, så er jeg faktisk nået dertil, hvor sne er fint – i store mængder MIDT på vinteren og det kan blive ryddet fra vejene og vi kan lege i det i ca 2 uger, for at det så kan lege i det indtil det er væk igen. Men altså, bare ORDET sne, har fået Idun helt op og ringe.
Hun mener at det er lov, hvis de siger de i vejrudsigten. Så i morges, stod hun op. Da vi kørte i bilen på vej til børnehave, siger hun: Ihh hvor dejligt, at der kommer sne idag. Jeg forklarer hende, at det jo ikke er 100% sikkert, bare fordi de siger det i vejrudsigten, men Idun fortsætter: ALtså MOR – de har sagt det i fjernsynet og det er altså KLOGE mennesker der siger at der kommer sne! Så kommer der SNE!!! ….

Hehe…

Men altså, jeg tror simpelthen at Idun skriver et klagebrev til vejrudsigten, hvis der ikke når at komme sne, hvor HUN er idag… Nu må vi se. Har hørt at det sner i rødby i hvertfald…

KRAM
Zafir og Idun, der sætter sin lid til vejrudsigten!!!