Der er totalt fredagshumør i mig. Jeg vil HJEM. Jeg tror også jeg siger HEST og lukker ned for kontoret og holder weekend indenfor få minutter. Jeg kan alligevel ikke lave noget fornuftigt. Det er for sent at gå i krig med alt muligt og jeg har ordnet alt mit fredags-møder og papirnusseri…

Så…

HAR jeg et vindue i gavlen når jeg kommer hjem? :o)

HAR jeg et køkken eller en slagmark? Jeg ved det nye køleskab og fryser er kommet idag. Jeg glæder mig vildt meget til at se det. Husbonni havde bare knoklet SÅ meget igår. Køkkenet var næsten klar til at tage imod de nye beboere :o)))

Har jeg en bil?… Ja, jeg har 3 biler. hehe. Men har jeg en bil der kan køre på RAPS OLIE her kl. ca 16 i eftermiddag? :o))))) Uhhhh hvor er det spændende. Jeg ved godt at han er ved at være færdig med den, for jeg snakkede med ham her tidligere på dagen og han ringer når han er helt færdig, men det ER i eftermiddag, som vi har aftalt.

Jeg glæder mig vildt meget, til at spare næsten halvdelen i brændstof pris, og samtidig så bare køre med vildt god samvittighed, fordi man kører Co2 neutralt… Sejt nok!!

Så nye klasse A køleskab/fryser. Miljørigtig bil. Nyt vindue i gavlen. Ihh hvor bliver vi bare totalt energibesparende. Fedt. :o) Og penge også. Pengene skal sku nok få ben at gå på alligevel. Så er det bare rart at kunne spare dem på noget godt og bruge dem på noget andet. :o)

Jeg har fået så meget i kørsel i denne måned, så vi kan betale mekanikeren kontant, uden at skulle låne til det, så allerede fra NU af, er det ren besparelse. VI skal ikke betale 1500-2000 kr til os selv om måneden til modifikationen er betalt ind. Ihh hvor er det fedt :o)))

mmm … 1337… Jeg havde godtnok tænkt mig at blive her til kl. 14, men min flexkonto ser ikke slem ud, så jeg kan vel.. mmm… mange aftenmøder og sådan i september hehe. Jeg smutter nu!!!

– over and out –