Igen :o)

Denneher norges tur, har været totalt :-S siden starten. Men nu lader det til at vi kan slappe lidt af…

Først var der alt det med bus, ikke bus, trailer, ikke trailer, så bus igen og NEJ bus igen. Så fandt vi så en trailer der kunne fragte vores ting, den er bare lidt for stor til bilen, men det går…

Vi kom til færgen. I tide… Finder ud af at det er et PROBLEM at vi er for høje… Der er ikke plads til os… 15 min inden færgen sejler, finder de et hjørne til os alligevel. PYHA… STREEEEEEEEEESS!!!!!…. :-S
Vi kom på færgen…

Ankom heroppe ved 5 tiden mandag morgen. Havde en hyggedag og slappede, sov lidt log nød det mandag. Tirsdag har vi travet Bergen tyndt… Efter en for vild køre-sejletur derop! Vi nåede desværre kun ét museum og lurer på at tage en dag eller to mere næste år, så vi kan nå at se mere deroppe. Men Bergen er en fed by. Man får ondt i fødderne, men der er mange spændende ting at opleve.

Fjordline ringede… vi nåede ikke mobilen. :-S stadig ingen afklaring om vi kan komme hjem på mandag!! :-S

Onsdag… Idag. Jeg går en tur over på Bukkøy, da jeg ved at den første laste-færge kommer ind. Jeg skal bare sikre mig, at vi har VORES plads, så der ikke også går rod i det. Hellig-Irene, kommer og undskylder og lover mig at alle misforståelser er ryddet af vejen og vi starter på en frisk og hun er MEGET glad for at vi kommer. Selvfølgelig har vi VORES plads, vedsiden af smedjen.

Jeg går tilbage… Tager en forkert bakke at gå over, da jeg går fra bukkøy tilbare til karmøy. Når at blive lidt ÅHÅHHHH, da jeg vader rundt over syv bjerge, gennem syv dale. Finder jeg den rigtige vej tilbage til vores venner, hvor vi bor de første dage.

Nu skal vi lige ud og tanke op på mad og cola og ha fundet et sted vi kan printe ud, inden vi flytter på Bukkøy i aften :o)

Og ja… jeg snakkede med Fjordline i morges. De har fundet plads til os på færgen mandag, så vi kan godt komme hjem igen :o) hehe… Det var rart…

Så i aften er det slut med Civilisationen og hej Viking resten af ugen :o)

– over and out –