Det er jeg begyndt på, efter at hele verdenen brager ned om ørerne på os. Hvis jeg ikke skal ende med at være super deprimeret, og ende i et stort sort hul, så skal jeg være samler af held… Jeg skal huske på, når jeg er heldig og værdsætte, hver eneste lille heldige ting.

Så nu vil jeg remse weekendens heldighed op:

1: fredag aften skulle vi til filmaften i kbh. Vi kørte til indre Nørrebronx og efter at have gjort alverdens ulovligheder, nu hvor de har spærret Nørrebrogade (fuck bondam og deres københavner facisme!! øv!!), så kom vi ind til vores bestemmelsessted og vupti om der ikke var en der kørte, så vi fik en p-plads, lige hvor vi skulle og ikke skulle køre rundt i 30-40min efter en p-plads.

2: Jeg vandt 25 kr på en skraber i fredags

3: Jeg fik atvide at der var de-luxe loppish i øksnehallen så sent som igår aftes… Og besluttede, at det MÅTTE jeg bare se, selvom jeg ikke har råd til det… Så idag var vi derinde og sørmer om jeg ikke fandt hele 2 FANTASTISKE prinsesse-askepot kjoler… KOM TIL MIG GUDMOR FE… jeg er klar i guld-kjole og det hele… Men så har jeg i hvertfald kjolen til min fødslsdag 😀 Fantastisk… Og den ene er nem at kopiere til Idun, for vi havde aftalt at være ens… Brugte kun 350 kr på kjoler 😛 og 100 kr i indgang :o))) (som jeg heller ikke har, men en pige MÅ HAVE kjoler…)

4: Min venindes bror der er stand up komiker har sagt ja til at lave et set til min fest… Af hensyn til eventuelle gæster, røber jeg ikke vedkommenes navn ;o)

Ellers har det været en god weekend. Fyldt med kærlighed og mere og mere overblik over min fest og det. Dejligt at have noget godt at se frem til.

Vi har holdt fritkvarter fra Bil-historien den Grusomme… og beder og håber til at der vil komme noget held på den konto i næste uge.

Håber alle vil sende positive energier til os, for det har vi brug for…

Også skal jeg sku i SENG… Sidder og ripper mine CD’er og laver playlister til min fest… Har lavet eftermiddags-playlisten… I morgen diner og PARTY-playlister…

– over and out –