Karmøy Vikingefestival… 08.

Vi er godt hjemvendt fra Norge nu. Vi er først ved at være mennesker nu, her lidt over et døgn efter vi er kommet hjem. Pyha. Det var en hård tur hjem, men det har været det hele værd!!! :o))

Onsdag, er jo stille-op-dag. Vi havde en del ting vi lige skulle ordne inden vi ville tage derud, så vi besluttede at hoppe på båden kl. 19. Men jeg ville sikre mig, at vi havde ’vores’ plads vedsiden af smedjen, så jeg gik mig en tur over bakkerne, om morgenen, da jeg vidste at der var folk derude J

Aud Irene, nærmest styrtede mig i møde og tog min hånd og rystede den og sagde: Undskyld undskyld og blabla, at alle misforståelser skulle vi slå streg over nu og de jo var rigtig glade for at vi er her osv. Og selvfølgelig havde vi VORES plads vedsiden af smedjen :o)))) Skøøønt. Så kunne jeg ellers godt gå tilbage igen. – Ja, men hvilken af bakkerne er det nu, man skal gå igennem, for at komme tilbage til Jan Søren?!… Over 7 bjerge, gennem 7 dale… Måtte jeg gå, men jeg endte da tilbage. Og jeg fandt endda et SEJT fårekranie, som jeg skal have vasket og bleget. Coool!!!

Vi fik ordnet de ting vi skulle. Blandt andet at købe 2 kasser halvandenliter cola. Bare så vi var sikre på ikke at løbe tør!! – Og sjovt nok. Alt andet er PISSE DYRT i Norge. ALT!!!! Men en hel kasse med 10 halvanden liter har fast pris i Meny (som svarer til Føtex eller deromkring) til 89 norske kroner :-S Og når en halv liter, på en tank, eller andet koster mellem 25 og 30 kroner, så virker det absurt billigt haha…

Nå, men altså. Vi fik vores ting sikkert ombord på båden. Sejlet til Bukkøy og knoklet op på vores plads. Første halvdel af det hårde slid var overstået. YAY!! Vi havde stillet teltet, sengen osv. Op inden midnat og det var rigtig dejligt.

Vejret var stjerne godt, så det kunne ikke være bedre, når vi nu rejste i det lille gamle telt. – Vi valgte endda slet ikke at have regnfrakken på teltet, den lå pakket ned, under sengen. Lidt vovet, men der var ingen tegn på at der var regn i sigte…

Idun blev puttet lidt over midnat, da teltet og alt det halløj var stillet færdig op og jeg var i seng, ikke så længe efter. Det havde været en laaaaaaaaang dag…

Nu bliver jeg nødt til at gå i seng. Klokken er maaaaange og jeg har en almindelig arbejdsdag i morgen, såååe jeg skal tidlig op…

Resten af beretningen må derfor vente til i morgen.

– over and out – for idag!!