De har ringet fra sygehuset hertil morgen. De ville ikke lave obduction på den alligevel. De har kigget på den og de prøver de har taget fra den er nok. Hvad de så på scanning og prøverne og det hele, har bekræftet 120%, hvad de regnede med at der var galt, så der er ingen grund til yderligere prøver.

Så nu kan vi ringe til bedemanden idag, og sige at de godt kan gå igang med kremeringen og alt det der… mmm… Det er nu meget rart at vide, at den snart kan få et lille bitte sted til sig eller noget. mmm…

Så har jeg bestilt weekend til os på Wiessenhauser strand i næste måned. Det koster halvdelen af lalandia og er dobbelt så stort… mmm… Men der var også fuldt booket i lalandia.
Vi tager afsted torsdag aften og kommer hjem søndag. Så vi får 2½ hele dage dernede… Det bliver rigtig godt for os alle sammen tror jeg. Specielt for Idun at være SAMMEN med os igen :o) Så det glæder vi os til…

Nu kommer hun hjem lige om lidt.. glæder mig til at se hende.

– over and out –