Gudrun. Skønne skønne Gudrun. Jeg har været hos hende 2 gange. Idag havde hun kommet til at mute lyden i hendes dvd-afspiller program på hendes computer. Og når man er næsten blind, er det ikke verdens fedeste ting, at se dvd uden lyd på. Hehe.

Det fixede jeg selvfølgelig på 0.5, da jeg havde konstateret hvorfor der ikke lyd på. ctrl+m. Hehe.

Men, så kom jeg i sludder, med skønne Gudrun, som jo er 86senstyve år. Med hendes smukke gamle øjne og hendes hvide hår.

Hendes mand og hende, har udgivet flere store bøger om arkæologi og har så meget at fortælle. De arbejde i kapløb med døden, som hun så poetisk kan sige det, for at få den sidste bog uden, inden de stiller sutterne. Den har de arbejdet på siden 57 – ja, det var før du blev født min pige, sagde hun. Og det kan jeg jo så kun give hende ret i.

De bor i det mest fantastiske hus ned til Roskilde fjord, med udsigt til vikingeskibsmuseet og egen strand, med en totalt urskov af en skrænt nedtil. Jeg fik hele turen i haven, mens vi snakkede. Jeg blev endda introduceret i hendes ‘hemmelige’have, som man skulle igennem en skjult dør i hendes stakit, hvor man kom ud på en lille afsats med en bænk, hvor man sad helt afskåret fra omverdenen og kunne nyde fjorden. Fantastisk!!

Jeg fortalte om vores vikinge liv og hun var helt vild. Jeg bookmarkede vores hjemmeside hos hende og hendes skønne gamle øjne strålede af fryd.

Jeg kunne være blevet hos hende og Viggo hele dagen. Og snakke. Jeg elsker folk der har historier. Gode historier og som vil fortælle. :o))) Men jeg blev nødt til også at lave noget. Der var jo ikke noget i stykker hos hende.

Hun klemte min hånd da jeg gik og sagde, at hun jo måtte skynde sig at opfinde et problem med hendes computer, så jeg kunne komme igen.

Men jeg vil gerne igen. Jeg vil gerne høre om deres liv med arkæologien. Jeg vil gerne se noget mere på deres bøger de har skrevet og høre om deres udgravninger.
Jeg kommer tilbage en dag, om eftermiddagen, hvor jeg har fri, sammen med husbonni. – Så skal vi høre historier!!!…

Men jeg vil adopteres!! – Jeg har fundet min oldemor… – Min nye oldemor, skønne skønne Gudrun!!

Jeg elsker mit arbejde!!

– over and out –