Så har jeg været hjemme fra arbejde idag, igen. NU syntes jeg ellers lige at det var rart at være kommet lidt igang igen. Men altså, jeg har haft ondt i maven siden lørdag og det blev bare ved. Igår aftes var det rigtig slemt. Så bliver jeg lidt utryg og ringer til gynækoloisk afdeling, som jeg skulle… HVis jeg var utryg over noget.

De sagde, at så længe jeg ikke havde feber, skulle jeg tage til egen læge idag. Suk…

Jeg ringer til lægen i morges. Min læge havde fri idag. Grrrr… Pislort. ‘Du skal bare komme i akut tiden’. Æv.

Jeg kom i akut tiden. Kom ind til den næstbedste læge, men han dimsede mig lidt på maven og kunne godt se at jeg havde ondt, men sagde, at jeg bare skulle gå hjem i seng og være der resten af ugen… Også afvente om det bliver værre… Grrr… Fedt nok. Nu var jeg lige indstillet på at starte så småt på arbejde igen og få en hverdag. :o((( Samtidig syntes jeg bare ikke det svar var godtnok.

Så jeg ringede til sygehuset igen og sagde, at jeg ville gerne undersøges ordenligt, pga dit og dat. De sagde at jeg jo måtte komme ind også måtte de finde en læge.

Jeg ventede heldigvis ikke ret længe, da jeg kom ind. Så kom jeg ind til endnu en ny læge… Mmm… Jeg har været på sygehuset 3 gange og jeg har kun mødt den samme læge én gang, selvom jeg er blevet tilset af læge adskillige gange…

Men altså, han scannede mig. Der var en skygge på min livmoder, som han umiddelbart ikke kunne afgøre, hvad var. Men han mente ikke det var noget farligt. Han snakkede også lige med en anden læge om det. Samtidig sagde han at min livmoderhals så ‘spøjs’ ud… Ihhh!!! Det gider jeg ikke. Det sagde kirugen der lavede udskrabningen også. Hun har taget en prøve af min livmoder hals og den får jeg svar på om 2-3 uger… suk. Jeg gider bare ikke, hvis jeg har celleforandringer eller sådan noget shit nu også. Been there… mmm…

Derudover fik jeg tager blodprøver for at tjekke infektionstal. Mit blodtryk var lidt lavt og min puls var lidt højt… Derudover blev jeg podet, for at se om der sad bakterier. Han kunne godt fornemme at min livmoder var meget øm…

Bedre svar kunne jeg ikke få, men de vil se mig igen om en uge, for at se om det er blevet bedre. Så jeg bliver kontrolscannet igen på tirsdag. Hmm.. Nå..

På vejen ud, mødte jeg en af mine klienter. De er meget hyggelige. Et ægtepar, hvor det er ham der er bruger. Både en IKT og SYN bruger på samme tid. Jeg sad og sludrede lidt med dem. De sagde at jeg jo ikke skulle snakke arbejde med dem, når jeg nu havde fri. Men det var nu meget rart, lige at få ordnet noget arbejde, selvom jeg ikke var på kontoret idag.

Lægen på sygehuset sagde i øvrigt, at det var ok at jeg tog nogen timer på arbejde, så meget jeg følte at det var ok. Men jeg må ikke overbelaste mig og ikke løfte for meget heller… Det var meget rart. Også bare meget rart at jeg ikke bare skal ligge mig i min seng og glo…

Så krydser vi fingre for at det ikke bliver værre og at jeg ikke får feber. For feber betyder sygehuset IGEN… Suk…

– over and out –