Hvad der så skete i fredags, var at husbonni ringede til ham. Snakkede med ham og fandt ud af at han slet ikke havde fejlfundet på bilen. Han havde løftet oliepinden og lavet 100000 konklusioner på det. – Uden at sætte en computer på, der fortæller hvad der er galt med sensorerne og alting. Han havde ikke engang overvejet, hvad det er der er med omdrejningerne og forbrændingen, der gør at den ikke vil trække og det måske har noget at gøre med at den har brugt mere olie…

De aftaler så at husbonni skal køre derover her mandag morgen, for at snakke med ham om bilen og finde ud af hvad der er galt med den.

Det bliver mandag morgen. Jeg har haft mange mareridt weekenden over, hvad det fucking er der Er med den bil :o(((…

Husbonni må køre hjem igen, fordi han har taget en anden bil ind… Så vil han ‘kigge på den senere’… HVA? Det kan man skuda ikke?… Man kan da ikke bare lige sige: Det aftaler vi også står husbonni der kl.8 også har manden taget en anden bil ind?!…

Han er helt igennem UTROVÆRDIG… Jeg har det bare sådan, han skal udbedre de her ting, fordi det sikkert har noget at gøre med at han ikke har justeret den efter den er blevet lavet om… Så skal han IKKE lave mere med den bil overhovedet… Så må vi få alle specifikationerne på rapsanlægget også må vi få vores kammy der er mekker også til at lave det for fremtiden. Jeg stoler simpelthen ikke på manden. Han er jo sindsyg…

HVordan kan man drive sådan en forretning i et lokalsamfund?!… Det vil folk jo få atvide. Vi holder fanmer ikke vores kæft..

Jeg er så gal, ked af det og vred, over at han kan behandle folk sådan :o(((
HVAD SKER DER FOR HAM?

Jeg er spændt på, hvad han finder ud af, der er galt med bilen. Jeg er spændt på hvilken regning han kommer med, for jeg vil ikke betale for at han skal udbedre lort han selv har lavet…

Fuck… :o(

– over and out –