Der var desperate housewifes… Min ABSOLUTTE ynglings serie… Så var der sæson afslutning. ARGH. Hader sæson afslutninger … :o( MEN – der skete noget, så jeg fanmer måtte TUDE… Tænkt dig engang at tude til desperate housewifes. Men altså:

Tom og Lynette, er igang med at rede kastanierne ud af ilden. Det bøssepar der skal giftes er flippet helt, over en isskulptur…

Tom siger så (frit citat).: JA – fedt I skændes om isskulpturen. Det er rigtig godt at I gør det nu! For I må virkelig se på hinanden og finde ud af, om I i virkeligheden vil giftes – eller om I skal skilles nu. For hvis I ikke kan finde ud af det, over en isskulptur, eller hvem der skal bære skraldet ud eller hvor skoene er stillet, så skal I slet ikke giftes.
I skal kunne klare, når det virkelige lort rammer… For det VIL ramme. Hvad enten det er kræft, eller syge børn eller en tornado der rammer jeres hus. – Så vil det komme. Så skal I kigge på hinanden og sige, om personen vedsiden af dig, er værd at kæmpe de kampe med og for.

….

Så sad jeg ellers bare og tudede… med LYD på fanmer… Jeg tænkte på mig og husbonni… Tænkte på de ting vi har været igennem. Tænkte, at det jo er sådan jeg har det. At der er ting der er vigtige og ting der ikke er vigtige… Og der er ting vi kan gøre ved og ting vi ikke kan gøre ved, men bare må handle på og styre igennem. Det har vi klaret og indtil videre til UG… jeg tror virkelig på os to. Jeg tror intet vil kunne skille os ad.

Jeg tror … og jeg tror på kærligheden og min familie.

– over and out –