Mandag var jeg på arbejde igen. Jeg var der omkring 9 tiden og kørte igen kl 13. Det var pisse hårdt i starten. Jeg sad næsten 2 timer inde på mit kontor, fordi det bare er svært at snakke med folk ligenu. Jeg er glad for at alle er så forstående og jeg skal selvfølgelig bare komme stille og roligt igang.

Jeg fik snakket en del med min chef og med Niels-Jørgen. Det var rart. Jeg fik nogenlunde styr på mails og fik lidt styr på mit kontor.

Kl 13, var jeg bare fyldt i mit hovede. Så kørte jeg og gik en tur igennem roskilde. Fik lidt luft. Det var rart.

Jeg er dog ikke på arbejde idag. Jeg havde fået ondt i maven allerede lørdag, men jeg er jo super god til at sige: Ai det er nok ikke noget. Men da det stadig var der mandag eftermiddag, da jeg kom hjem fra arbejde. og når jeg spiser, så får jeg bare så ondt at jeg får koldsved og kvalme… Mmm… ikke særlig fedt. Så blev jeg lidt bekymret og ringede til gynækologisk afdeling. De sagde så at jeg skulle tage til egen læge idag, fordi jeg ikke havde feber.

Desværre er min læge der ikke idag og der er kun akuttiden at komme i. ARGH… :o( Men sådan må det være… jeg bliver nødt til lige at blive tjekket…

… mmm… Så det var første dag på arbejde… Igen.

Det skal nok gå, jeg skal bare lige have overblik over hverdagen igen.

– over and out –