Nu har vi været på frederikssund 🙂 Og er kommet hjem igen.

Det har været en DEJLIG tur og vores nye telt var for FEEEEEEEEEEEEDT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fantastisk… Og det mest vilde, var at vores telt er så helt vildt genialt konstrueret takket være min mands helt vildt gennemtænkte og gennem tegnede gennem udregnede projekt, så virekde det bare da vi stillede det op. Der er en røg trekant der var syet på, på den forkerte side og så manglede der lige et par stropper der lige skulle syes på. Ellers virkede det bare. 🙂 Og det ser FUCKING imponerende ud, når det står der, med sine 3 meter og de røde kanter og WAAAAAAAAUW!!!! Og min seng kan stå i en ende!! haha… Og så har vi en bal-sal, mellem ‘Sove værelserne’. SO NICE :o)))

Det regnede igår aftes og vi samledes inde i vores telt, fordi vi havde pladsen til det. Vi troede ikke det regnede særlig meget, for man kan ikke høre det i et uld-telt… Mænnerne gik ud og drak mjød og vi sad og tøsesludrede til kl. mange… Da mig og Loulou lukkede teltet ned, fik vi en ordenlig slask i hovedet, fordi der lå mega meget vand ovenpå teltet og det var slet ikke vådt på indersiden… Haha… Men det er da fedt :o)))

Men altså.. Hvad har vi så ellers lavet? Vi har solgt, hygget, snakket… Og LOulou har fået flirtet. Uhhh… 😛 og hun har fået gave og er blevet invitert på date og alt muligt :o)) Nice :o)))

Tøsebørnene har været inde og se vikingespillet, sammen med Jacob, Frida, Siv Heidi og Jan Søren. Og tøsebørnene var helt vilde. HELT VILDE… De kom løbende bagefter og råbte: DEt var endnu bedre en FJERNSYNET MAND!!!!… Og det var helt vildt og blabla der skete og og og og løb rund og dansede og fægtede og det hele. Haha. Det var cute. :o)))
Vi tager en voksen tur og op og se spillet, den sidste lørdag de spiller :o)

Idag var de helt optaget af det, da det gik igang og sad oppe ved Gimle og lyttede til lydende og hjalp med at holde vagt, så der ikke slap nogen ubudne gæster ind på amfiet og sådan. Så sad de og så på at båden blev gjort klar til afbrænding og det hele. Alt sammen backstage. Det var fedt for dem :o)))

Siv Heidi lavede dejlig frokost til os begge dage, så det var skønt at slippe for rugbrødsmadderne :o))

igår fik jeg BÅDE Idun OG Aviaaja til at putte middagslur!! De var SÅ SURE og trætte og trælse… Så jeg snuppede en i hver armhule og lagde mig på sengen. Fortalte dem historien om Thors tur til Udgårdsloke og sang en sang. Så snorkede begge ungerne i 2 timer! Vildt dejligt. :o) Så de var friske til at se spillet om aftenen. Skønt.

Det var vildt dejligt, at sove i det nye telt. Det var herre hyggeligt, at vi kunne bo sammen alle sammen og vi fik på en eller anden mirakuløs vis tingene til at kunne være i bussen.. :-S Og vi har fået pakket det så kompakt, så vi også burde kunne være der når vi skal til norge med 8 personer i bussen. Hahahaha… Det bliver bare SÅÅÅÅ HYGGELIGT!!!! :o))))))

Og fanmer… Da vi kom hjem igen… Så havde Darek aldrig nået ud af døren og til Lindholm. Han havde blevet i vores hus og spillet computer og ryddet op og støvsuget og ordnet :-S Jeg troede fanmer vi var gået ind i et forkert hus!!! hahahaha… For der har virkelig været rodet og beskidt, fordi vi har haft grej og telt og alt muligt i stuen den sidste måned.. Så jeg ikke har haft mulighed for at kunne rydde op. Så jeg havde fortalt Pia at jeg glædede mig helt vildt til at kunne støvsuge, når vi kom hjem og så kommer man hjem og det eneste man skal gøre er at vaske tøj og ordne opvasken!! HVAD SKER DER MAND?!…
Jeg vil gerne ansætte Darek som butler og finde et hjørne han skal bo i.. Meeeeen… han tager hjem i løbet af ugen.

Jeg må altså finde mig en fransk stuepige en dag :o)))

Og NU må jeg sku bare liiiiiige i seng. Jeg skal jo på arbejde i morgen.

– Så over and out der :o) –