Idun er jo inde hos mine forældre de her dage. Det var rigtig rart, fordi vi bare har været så trætte, efter alt det med moderkagebiopsien og det… Jeg er også lidt en tudeprinsesse, når jeg kommer i tanke om det, igen.. Jeg prøver at tænke så lidt som muligt, men vi bliver også nødt til at informere vores familier og den slags. :-S Også tuder jeg igen. mmm… Og aborten eller hvad der kommer ud af det, er lige oven i Loulous 30 års fødselsdag :o( Så det kommer jeg nok til at glippe.

MEN – det var slet ikke det jeg ville skrive om ligenu. Jeg går og rydder lidt op og gør lidt orden og sådan herhjemme. Det er rart, når man bare roder oppe i hovedet!!! Iduns værelse har længe været mig en pinsel. Specielt hendes cd’ere og bøger og Sådan. Så fandt jeg sådan en cd hylde ting, som jeg har haft på væggen tidligere, den passer perfekt til Iduns værelse, så farmand var rigtig sød og komme med slagboremaskine og sager :o) Så nu hænger den med cd’ere og kassettebånd og dvd’ere :o) Perfekt. Så har jeg hængt nogen knager op til hendes klæde-ud-kjoler og hængt en tavle og en opslagstavle op :o))) dejligt!

Jeg har får sorteret på hendes hylder og stillet bøgerne bedre og sådan. Så jeg har ikke lavet kæmpestore ændringer, men jeg tror hun bliver rigtig glad, for det er blevet meget nemmere at få overblik derinde og få orden. Så er det også sjovere at lege, når det er nemmere at få orden…

Nu må jeg hellere få lavet noget mad, for ellers bliver vi sku for sultne…

mmm…

Kram
Zafir – med en masse rod i hovedet om ikke andet :-/