Jeg har lige invisteret i Ude på noget og Omsen og Momsen på dvd 😛 Hehe… Jeg måtte bare have dem :o))

Jeg manglede jo lige Ude på noget sangen på mp3. Vi bliver jo nødt til at have den, som mascot sang, når vi får bussen. Hehe…

Desuden spillede de den i radioen i dag og vi glemmer altså noget i versene, når vi skråler, så vi bliver nødt til at få lidt hjælp :o)

Så kommer det underlige så. Jeg var lige forbi Holbæk på vej hjem fra arbejde. Da jeg stiger ud af bilen kl. 16.00, spiller kirkeklokken… Først spillede den ‘En lille nisse rejste’ og bagefter ‘Mariehønen evigglad’… :-S Så gik jeg ind i Netto og hørte ikke om koncerten fortsatte. Den var i hvertfald slut da jeg kom ud.
Det var GODTNOK SÆRT… 10 min efter jeg havde skrålet palle polle og ruth sangen…

SPØJST…

Havde de bare spillet børnesange på klokkerne, da jeg boede på frb, så kunne det da være at det havde været til at holde ud og høre på HAHA…

Nå, NU MÅ JEG SIMPELTHEN I SEEEEEEEEEEEEENG… :o) Heldigvis skal jeg til zoneterapi inden arbejde, så jeg kan få mig en dyb slapper, inden dagens strabadser… Også skal vi sy på teltet i morgen aften. Jubiii :o) vores nye telt. 😛

– over and out –