Jeg var kørt lidt tidligere fra arbejde, så jeg kunne få færdigsynet bilen. Da jeg kommer derhen, skal jeg så betale, (heldigvis inden syn, ellers var det blevet ekstra pinligt)… Så er min pung væk!!! FUCK FUCK FUCK… Jeg kigger alt igennem den er der ikke…

Jeg ved jeg brugte den omkring kl. 13 i Netto i ølby, så jeg fik nummeret til Netto, men nej, de havde den ikke. PISLORT…

Ringer til banken og spærrer mine dankort, bare for en sikkerhedsskyld…

Siden Netto havde jeg været hos 2 forskellige brugere. Først hos en jeg skulle hjælpe med digisignatur. Hun er smadder sød og jeg har været hos hende et par gange.

Jeg ringede til hende. Hun kan heldigvis se lidt og kunne kigge efter min pung, men ak ve. Der var den ikke. :o((

Bagefter var jeg hos en næsten døvblind pige, som så ikke var hjemme og det var godt det samme, for der var ikke blevet bestilt tolke. Der skal bruges 2, fordi hendes forældre kun taler arabisk og de ikke kan tegnsprog, så jeg ved ikke rigti ghvordan de snakker sammen der hjemme.
Men faren var hjemme og jeg kunne fagte mig igennem dagens gerninger der hjemme… Jeg havde MULIGVIS kunnet finde på at tage min pung ud af min taske der, fordi jeg havde taget min usb nøgle op af tasken… Jeg ringede til oplysningen og fik et nummer hjem til dem. Bad til at jeg kunne forklare mig igennem, at min pung måske lå der og få svar.

Jeg fik faren i røret og prøvede at forklare og dit og dat og han sagde Jaja nejnej jo sort sort… Og sådan :-S Men jaja og sort sort, tænkte jeg så måtte være MIN PUNG…
Jeg ringede tilbage til min første bruger, for hun havde sagt at hun gerne ville gå i netto efter min pung, hvis de skulle ringe derfra og sige at den var´der.

De 2 brugere bor heldigvis LIGE vedsiden af hinanden stort set og hun vil gerne gå hen og kigge efter min pung, med fagter osv. Jeg skulle ringe tilbage lidt senere…

Jeg ringede så tilbage til hende den døvblindes far og prøvede at forklare at dame kom og hentede pung. Jeg vidste han kunne forstå dame, for da jeg var der, sagde han: Dame ikke her (altså nok ment at hans kone ikke var der).

Jeg ringede tilbage til hende, der var gået hen for at hente den halv 5 og HURRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA… :o))) Jaja sort sort, var min pung :o))) Så nu skal jeg heldigvis til stevns og sætte en skærm op i morgen, så kører jeg lige forbi Køge!!

PUHHHHHAAAAAAAAAAA… Så der nåede jeg lige at blive helt :-S og tænkte:Fuck hvordan får jeg nyt kørekort og alting inden vi skal til norge næste gang osv… GOSH…

Men HELDIGVIS var hun så sød at finde den for mig og heldigvis havde jeg ikke tabt den, men forlagt den!!!

Så jeg pakker lige et sæt urtesalt og tager med til hende som tak for hjælpen i morgen!!

– over and out –