Så fik jeg det sagt :o))) Jeg fik atvide at min chef-chef (jeg har to, en dame og en mand), ville komme her kl. 11… Så jeg gik derind igen, her for lidt siden og han var STADIG ikke kommet… Så så jeg at min dame-chef var der… Og så tænkte jeg at jeg så ligeså godt kunne snakke med hende så. Ellers ville jeg bare blive SINDSYG…

Hun sprang bare op af stolen og sagde TILLYKKE!!!!!! :o))) Puha… – Og sagde: Puha jeg var da bange for at det var noget alvorligt, når du lukkede døren til ;o)

Så sagde hun også at de jo vidste, at hvis de ansætter en i ‘den fødedygtige alder’ der endnu ikke har 2-3 børn, at de så godt ved at der kommer en barsel på et tidspunkt og vi sagtens kan nå at finde en vikar til mig og at vi nok også skal ordne så vedkommende kan starte inden jeg går fra :o)))))))))) Jubii… Det var lige det jeg håbede på!!!!…

Dejligt. Nu er jeg rigtig glad og lettet og kan sige det til mine kollegaer! Skønt…

KRAM

Zafir – lettet, hormonel 9+5