Jeg kan jo ligeså godt sande, at jeg ikke kommer ind i noget som helst slimfit, de næste mange måneder… Og jeg har fået lidt ventetøj rundt omkring fra, så jeg kan jo ligeså godt bytte rundt.

Så idag har jeg taget kassen, med det jeg troede var mit gamle ventetøj og puttet bukser, skjorter og div i og sat til side…

DESVÆRRE, har jeg lånt mine gamle ventebukser ud… :-S Æv. og jeg har glemt, hvem jeg har lånt dem ud til. Mm… Det er i hvertfald et par, jeg gerne vil have tilbage, som et et par stretch cowboybukser i mama-form… mm… Men altså, dem må jeg virkelig til at få lokaliseret, for de sidder rigtig godt, når man er blevet rigtig rund og trænger til at få nogen RIGTIGE bukser på ;o)

I samme øvelse, fik jeg lige lagt en masse tøj væk til tøjbyt også. :o) Så håber jeg bare snart at der kommet et tøjbyt!!!…

KRAM
Zafir – 11+2 – rundere og rundere for hverdag ;o)