Min tidligere arbejdsgiver…
Dagene var gået, hvor han kunne rykkes for den begrundelse han manglede… Så på fredag får jeg dagpengene for de 2×3 uger jeg mangler.

Så mangler jeg:

– Mine 2 første ledighedsdage, som min a-kasse nu rykker ham for.
– Feriepenge for 6½ dag, som min fagforening rykker ham for.

Jeg er bare SÅ træt af ham, men jeg er GLAD GLAD for at jeg nu får mine dagpenge… Det hjælper da lidt på det. Men det var også det der ikke kostede ham penge. Men hvorfor har han så trukket den så langt?!…

NÅ idiot spasser…

Hvis NOGEN som helst derude møder en der laver firmaer der hedder noget med Togi eller Cuno eller den slags, så BEWARE!!!! Jeg er ikke den eneste der sidder i saksen. Jeg har desværre oplevet flere ex-kollegaer som han også har bollet :o(((( grrrrrrrrr…

Men på fredag, kommer de penge som mine kontoer er nede!! JUBII…

– over and out –