Vi var på sygehuset igår. Fra morgenstunden. Vi blev indlagt på en stue og kl. 945, fik jeg de første stikpiller. Der fik jeg så nogen smertestillende og kvalmestillende også.
Da jeg tænkte at, der nok ikke ville ske noget fra starten, aftalte vi at husbonni skulle køre ind og skrive de der papirer med toyota, så de kan komme igang med at lave den. – Forhåbentligt.

Jeg lå og så film på min computer indtil den løb tør for strøm. Der er ikke nogen almindelige stik på sygehuset, andet end på badeværelset. Mmm.. Æv. Husbonni ville tage en forlængeledning med.

Så lå jeg og så lidt tv… der var et lille bitte tv med 4 kanaler. Så sov jeg lidt. Kl. 12 skulle jeg have frokost. mmm … hospitals mad. :-/ Men altså, jeg fik spist lidt og det var godt, for jeg skulle ikke få noget igen, før kl. 22 om aftenen…

Husbonni var tilbage ca 1230. Det var begyndt at køre lidt rundt i understellet på mig. Jeg begyndte at bløde sådan efter frokost. Kvart i 1 fik jeg de næste stikpiller… Lægen sagde at det hele var helt blødt og alting var som det skulle være og jeg blødte meget…

Jeg lå i sengen… Jeg fik nogen flere smertestillende. Sagde at mine smerter var medium smerter. Kort tid efter, fik jeg bare mega meget smerter… mmm… Sygeplejersken sagde at jeg lige skulle prøve at have pillerne til at virke. Jeg lå og vred mig. Hun sagde, at jeg skulle sige til, hvis jeg ville have noget andet smertestillende. Jeg sagde at det ville jeg gerne have. Hun gik ud efter det. Pludselig mærker jeg bare at jeg bløder HELT vildt… eller om det var blod eller hvad fanden det var… Jeg lå helt stille. For jeg troede at hun kom med det samme. Til sidst sagde jeg til Husbonni at han gerne måtte ringe efter nogen nu, for det var ret underligt det her…

Sygeplejersken kom ind og jeg kunne mærke at det hele kom ud i bukserne på mig. Jeg begyndte at græde, fordi jeg blev chokeret og det var en voldsom oplevelse ligeder. Jeg kom ud på wc og vi tog forsigtigt mine bukser ned. Det var godt jeg havde valgt at se den, for jeg kunne ikke undgå at se den. Den faldt ud i hænderne på hende. Den lå bare der, lille og fin, som om den sov. Med den ene hånd under kinden og benene bøjet. Den havde ansigt, lidt hår og alting allerede… Men hele ryggen, var dækket af den der pose/blære der ikke skulle være der. Man kunne også godt se, at ansigtstrækkende var anderledes, end de ville være, hvis den havde været et normalt barn. Men den var sød. Sød og fin.

Der blev kaldt nødkald, så der kom en anden sygeplejerske med et bord og alt muligt. Der var også blod udover det hele. De ordnede det de skulle og kørte væk med det. Jeg blev tørret lidt af og skulle ind i seng igen. Jeg lå ned og pludselig synets jeg bare at jeg skulle på wc. Det tænkte jeg at godt kunne selv. Da jeg så rejste mig på, så væltede det bare ud af mig. Jeg blødte helt for sindsygt.

Husbonni kaldte tilbage på sygeplejersken. Jeg blev gjort ren igen. De samlede alt det jeg havde blødt, fordi de skulle finde ud af om jeg skulle køres til udskrabning inden jeg havde fastet længe nok…
Jeg blev beordret i seng også skulle jeg bare ligge ned!!!…

Suk. Så snart det skilt med faste blev sat på, så tænkte jeg IKKE på andet end mad og drikke… jeg var mega sulten… mmm… Men sådan er det jo. Skiltet var først sat på kl. 14, da jeg fik et glas kakaomælk… Det betød at jeg først kunne blive kørt til udskrabning kl. 20… mmm… Suk…

Så det var bare at vente. Kathrine havde sagt at hun ville komme forbi. Jeg havde sagt til hende, at hun ikke behøvede det, når jeg ikke skulle være på sygehuset så længe, men det var faktisk helt vildt rart. Det var hyggeligt, at få tiden til at gå for os, når vi snakkede alle tre. Det var ikke hele tiden at jeg snakkede, men det var rart også at høre de andre snakke.

Omkring kl. 18 spurgte sygeplejersken om jeg ville se den igen. Det ville jeg gerne. Husbonni ville ikke se den, så han gik en tur. Jeg spurgte Kathrine om hun ville være der sammen med mig. Bare så jeg ikke var den eneste der havde set den. Jeg fortalte hende, hvordan det var at se den og at hun ikke skulle regne med at det var ulækkert. Men det var helt hendes eget valg. Hun blev der sammen med mig. Det var rigtig rart. Sygeplejersken kom ind med den i en lille kurv med et klæde i et og et klæde over. Den lå der. Lille og fin. Fingrene var så fine. Jeg aede den lidt. Vi snakkede med sygeplejersken og kiggede på den i et kvarterstid.
Så sagde vi farvel til den og sygeplejersken gik med den.

Næste gang vi har noget at gøre med den, er når vi får den tilbage fra bedemanden i en urne… Vi skal ansøge om at få lov til at grave den ned, på vores egen grund. Vi har et helligt sted, oppe i hjørnet, hvor vi også er gift…
Det hjælper bedemanden med. Vi skal op og snakke med bedemanden idag og fylde papirer ud.

Kathrine gik omkring kl. 19. Hun skulle også hjem og have noget at spise… Heldige hende. Det var lige før jeg blev mæt af at høre, hvad hun skulle have at spise. Eller forestille mig, hvad hun skulle have at spise.

Kl. blev 20 og jeg var heldig at de havde tid til mig med det samme.

Jeg blev kørt ned til operation. Det var ret underligt. Jeg havde ligget på en stue helt for mig selv, med verdenen ude på gangen hele dagen og kom ned i et inferno af sygeplejersker, læger, anæstesilæger osv… der kaglede som var det en ren hønse eller kalkungård. Der var en super underlig følelse. Den ene arm den ene vej, måle blodtryk hele tiden. Den anden arm den anden vej, med drop og bedøvelse…
Så havde de glemt at give mig et armbånd på med mit navn og alt det… så måtte vi vente på en sygeplejerske der skulle komme med det.
Så fik jeg maske på og bedøvelse i armen. Sjovt nok kunne jeg mærke hvornår det kom dennehergang… Det plejer jeg ikke syntes jeg… Altså de gange jeg har været i narkose… mm… Da de vækkede mig igen, var jeg sikker på at jeg var hjemme på min sofa med husbonni og Idun… mmm…

På opvågningen følte jeg mig ret alene. Det var rigtig kedeligt at ligge der. Jeg savnede Idun og husbonni. Jeg fik endelig noget at drikke…

Så blev jeg kørt tilbage.

Jeg fik mere at drikke og jeg fik også lov til at få noget mad. Jeg fik nogen madder og et par frikadeller og lidt agurk. Kedeligt, men det var mad. Jeg kunne bare ikke spise de der frikadeller og den ene rugbrødsmad.
Lidt efter fik vi lov til at køre hjem. Det var super dejligt, at komme udenfor i aftenluften. Få vind på kinderne og trække vejret ned i lungerne. Jeg var mega træt. Men glad for at vi måtte køre hjem, selvom den var blevet 2330.

Nu har jeg sovet i min seng. Husbonni måtte stå op kl. 8, fordi tækkemanden kom og skulle lave aftale om at sætte vinduet i frontspidsen. Jeg har sovet til kl. 10… Jeg er helt puffet og mine hænder er større end de plejer at være. Også mine fødder. Jeg føler mig også puffet i ansigtet… men jeg fik også rigtig meget væske i drop igår og sådan…

Idag kommer Kathrine. Hun er på vej med bagermad. Så skal vi hygge. Sætte lyskæder op på Iduns værelse. Rydde lidt op, inden Idun kommer hjem og til bedemanden og skrive papirerne, så vi på et tidspunkt får urnen hjem og stå… Så vi kan grave den ned, her hos os selv.

Jeg er lettet nu. Jeg er træt… Jeg glæder mig til vi kan gøre Idun til storesøster og blive gravide igen. Jeg har ikke rod i hovedet, så meget mere… det er rart.
Jeg glæder mig til at se Idun igen. og jeg glæder mig til at få noget at spise.

Tak til min skat, fordi han har været der for mig 200%. Tak til de mennesker der har hjulpet os på sygehuset. Tak til hjemmefødselsjordemoder, for at have tid til mig i forløbet og have tid til mig efter. Jeg er endnu mere glad for hjemmefødselsordningen nu. Så det der ikke er i orden er på sygehuset og det der er i orden er her hjemme.

Nu er det fremtiden det gælder.

– over and out –