Jeg var til tjek på sygehuset idag. Jeg skulle til kontrol scanning, for at se om min livmoder har det godt. Om der stadig var mørke pletter på den og om jeg stadig havde ondt.

Det var en dame, der foretog undersøgelsen. Hun var rimelig ung. Muligvis på min egen alder. Hun var tydeligt selv gravid. Umiddelbart så hun sympatisk ud. Men det var en super underlig oplevelse.

Hun bad mig fortælle om hvad der var sket og hvorfor jeg havde fået aborten. Jeg fortalte historien og at jeg var ked af det og det havde været en rigtig slem tid. Nok den slemmeste, jeg kan huske at have oplevet.

Dertil svarer hun: ‘Nå! – hvorfor det?’… øhhh.. tænker jeg.. Hun er selv gravid. Elsker hun ikke det barn hun har i maven?

Jeg prøver at forklare hende, hvordan det var.

Hun svarer: Jamen HVAD var det, der var slemt?…

Jeg tænker bare… øhhh…

Og forklarer og forklarer… Til sidst siger hun: Nåå!!! Det var fordi du havde glædet dig???

Jeg bliver ved med at tænke: Øhhh… Jeg tænker om hun er fuldstændig spejlblank eller hvad???… Om hun er totalt uden empati? Og jeg aner ikke om hun er læge, eller sygeplejerske. Hun har ikke noget skilt på. mmm…

Men det var altså oplevelsen på sygehuset…

– For at få det gode frem fra besøget!!! –

Min livmoder ser fin ud, den har trukket sig sammen som den skulle. Der er ingen mørke pletter. Jeg har heller ikke ondt mere.

DERUDOVER!!! Der var kommet svar på celleprøven!!! Og mit væv var fuldstændig NORMALT!!! Ingen celleforandringer. Ingen livmoderhalskræft. Sund livmoder. PUHA. En sten faldt fra mit hjerte!!!

—–

Update på yaris – ganske kort –

Der er ikke rigtig noget håb, om at finde en eller anden der har KANINEN at trække op af hatten. Christian har været rigtig hjælpsom og prøvet at finde mennesker, der kunne hjælpe os. Det findes ikke :o( Der er faktisk folk der har oplevet at få samme behandling, med en bil der er sket tilsvarende med… OG SOM ALDRIG har været bygget om!!! – Som har kørt på diesel, hvor de har sat foden ned, fordi de mener at der er ‘brugt for dårlig diesel’… :-S Selvom det er den samme tankstation de har købt fra hele deres liv og selvom at der åbentbart kun er 2 forskellige slags diesel der kommer ind i dk, når det kommer til stykket. mmm… Så det er håbløst at vinde over Toyota… GRRRRRR.
Men nok om FUCKING RANDLEW PETERSEN!!!!

Nu er vi ved at finde os en løsning. Søger med lys og lygte, på at finde en yaris, som vi kan købe og bruge til reservedele. En smadret en eller noget. Eventuelt fra tyskland eller polen. mmm… Også må vi indhente tilbud på at få den lavet… med dele fra en organ-doner-yaris.

Så hvis nogen kører ind i en yaris 2005/2006, som ikke har kørt særlig meget og tilfældigvis totaltsmadrer den, så vil vi meget gerne købe den, for et par tusind…

—–

i øvrigt, så POSITIV TILTRÆKNING!!! Det er det, der skal få hjulene til at køre fremad igen. Idag har jeg startet dagen med at sige (OG MENE):

Jeg er fuldkommen, jeg er sund, jeg er rig, der kommer en god løsning på min bil og min livmoder er sund.

Man skal sige det hverdag. Højt! Mene det og føle det. Så vender det. Det er bevist! Folk gør det med succes ude i verdenen. Nu er det min tur.

[b]Jeg er fuldkommen, jeg er sund, jeg er rig, der kommer en god løsning på min bil og min livmoder er sund.[/b]

—–

Til sidst har jeg syet guldkjole til Idun. Så nu kan vi begge være GOLDEN GIRLS til min fødselsdag. Ihh hvor bliver vi smukke. Prinsesser.

Kom nu godmoder Fe…

– over and out –