Sentimentale idag også. haha…

i BAUHAUS!!! LOL…

Jeg var lige i Bauhaus på vejen hjem fra arbejde. Skulle købe NOOOOGET (hemmeligt) og da jeg stod i kassen, kom jeg til at tænke på Kathrine. Min egen skønne veninde Kathrine.

Første gang vi rigtig kom til at snakke sammen og aftalte at hun skulle komme på besøg for at kigge på Golfen (haha en af de mange gange, vi har besluttet os for at sælge den, men IH hvor er det godt vi ikke har gjort det, for den redder altid vores mås!!! haha)… Men den første gang der vi talte sammen, var i Bauhaus. Lige ved den kasse. Kathrine var Bauhaus dame… sådan en der sidder i kassen og vi skulle købe et eller andet. Kom til at tænke, at hende der havde vi da set på viking og sådan.

Og tjaaa… Resten endte jo som et super skønt venskab :o)))) Med masser af kærlighed.

Da jeg gik ud af Bauhaus, så måtte jeg lige ringe til Kathrine og sige til hende, at jeg bare var rigtig glad for at vi var kommet til at tale sammen dengang…

Hun var også glad :o)))

Også puster jeg lige lidt babystøv i Kathrines retning. Ville sådan elske, at hun snart fik en dejlig baby.

Luve U.

– over and out –