Nu er der blevet sat advokat og alt muligt på togi!!! Så kan han lære det. Hun ringede og sagde at de havde set på det og undersøgt ting om ham og alt det med at han ligger i tvungen opløsning. De siger at det virker som om at han er ved at gå konkurs, selvom han selv har sagt at det med tvungen opløsning bare var en tekniskformalitet… Fjols… Det har han sagt til min anden ex-kollega, som er i samme situation som mig.

Men hun siger, at det ville være det bedste for os, hvis han går konkurs, for så vil vi få vores penge af lønmodtagernes garantifond eller noget i den stil.

Jeg håber virkelig at der sker noget godt. Men heldigvis har jeg jo tid nok, for jeg skal jo først bruge de her feriepenge han skylder mig sidst på ferieåret og de 2 første ledighedsdage, kommer til at varme, når de kommer…

Det der battede noget, er at han fik udfyldt de papirer, så jeg fik mine dagpenge.

HUn virkede rigtig sød hende fra fagforeningen, så jeg føler mig i trygge hænder. Hun sender nogen papirer, så jeg giver dem fuldmagt til at føre sagen for mig.

Dejligt :o)

Krydser for at det går godt og hurtigt :o)

– over and out –