Den skønne dreng, der tog nogen forkerte valg for et par år siden. Kom ud på sidesporet og har levet der siden. Ham der fik mine illusioner om ‘hvordan det er’, med ‘sådan nogen’ til at briste. Ham der viste mig, at man godt kan tage de forkerte valg, selvom man er opdraget med kærlighed og tryghed af gode mennesker.
Ham jeg havde håbet jeg kunne være med til at redde, men som ikke kom over at bo hos os alligevel, fordi skæbnen ville det anderledes.
Ham der er så elsket af sine søskende og af Idun.

Hvorfor gik det så galt? – Igår da jeg fik atvide at han nu var fængslet, fordi det var gået rigtig galt, var jeg på den ene side lettet og på den anden side enormt sorgfuld. Jeg var faktisk lettet over at han havde ramt bunden, for han havde nu indset at han har et problem og det er alvorligt og han bad om hjælp. Han bad selv om hjælp. Han havde grædt – meget. Hele den hårde gangster facade var brudt ned og han var brudt sammen.

Han blev hentet af politiet morgenen efter og sat i fængsel. Han skal for retten i løbet af ugen.

Jeg ønsker, håber og beder til at han bliver rettet op i behandlingssystemet og han ikke får nye dårlige vaner, venner og valg…

Min kærlighed til ham er stor og jeg håber han finder det rette spor igen.

– over and out –