Jeg har sku været tidlig oppe idag… Og fanmer om jeg ikke stadig er vågen!!! … ;o) MEN – Jeg skal bare lige have ordnet ting inden min fææææææææst på lørdag :o))) I aften var det spillelisterne, der liiiige skulle laves færdig. Det er de nu!!! :o))

Men altså, vi havde jo været super dygtige og pakket bussen, med det meste af det lort vi havde der skulle afsted til skrotpladsen igår, søndag. Jeg havde læst så flot på kommunens hjemmeside og KONTROLLERET at der var ÅBENT… Til kl. 14. Ja skideflot! Vi stod der ovre og lignede et stort spørgsmålstegn med 4 andre folk med traileren fuld af lort… :-S Nå okay. Det var så ikke med UNDTAGELSE af Uge 42 og helligdage, men det var FRA uge 42 der var lukket om søndagen. ARGH…

Så det blev besluttet at jeg skulle tidlig op idag. Smutte Idun i børnehave tidligt og køre bussen til skrotpladsen. Tømme og køre videre på arbejde… Som aftalt, så gjort. Jeg syntes det var åndsvagt, hvis husbonni skulle vækkes før fanden fik sko på, når han skal på arbejde i nat og desuden skulle han lave noget på golfen og være hos mekanikeren når Yaris ankom fra toyota…

Men altså. Jeg var så på skrotpladsen kl. 724 i morges. Jeg syntes det var RET tidligt faktisk. Der var kun 3 andre biler, i hele de 50 min det tog mig at tømme bussen… Helt ærlig, så syntes jeg sku godt de kunne åbne senere hverdag, også have åbent om søndagen, hvor folk har tid til at køre på skrotpladsen. mmm… Så må man skrive til kommunen … IGEN… Selvom de ikke plejer at bygge en vuggestue, når jeg skriver. mmm…

MEN nuvel. Det var bare en super smadder flot solopgang. Skyerne fik alle farver og vinden var frostfrisk. Det var faktisk dejlig og rende rundt der i kededragt med malerpletter på og smide skrot i containerne… :o) Jeg var faktisk ok frisk da jeg kom på arbejde og fik ordnet en masse ting idag også. Skønt.

Efter arbejde, blev jeg nødt til at tage til Tåstrup og hente motorstumperne til Yaris, fordi falckmanden havde glemt dem. ARGH. Træls, specielt fordi der var mega mega meget trafik, også fordi det LIIIGE skulle sne, da klokken var 16 og folk skulle køre hjem fra arbejde. Helt ærlig. Hvorfor kan det ikke KUN sne, i weekenderne, hvor folk har tid til det? og tid til at bruge sneen til noget. hehe.

Så jeg nåede først sent hjem. Men jeg fik bakset både mad og madpakker og vi fik hygget lidt inden husbonni skulle på arbejde. Efter jeg puttede Idun, har jeg knoklet med spillelisterne til festen… de er færdige nu og nu MÅ jeg virkelig få børstet de der bisser og hoppe i kassen med mig ;o) Jeg er GODTNOK træt, efter en mega lang dag.

Nu er der kun 2 arbejdsdage og 2 hygge-forberedelsesdage, før DAGEN… Uhhhh 😛

– over and out –