Er blevet sløjser :o( Og stakkels mor, der ikke får sin søvn!!!… AK…

I 4 dage nu, har hun hostet om natten… :-S ikke så meget om dagen, før idag. Jeg ringede og meldte hende syg i børnehaven idag og lederen sagde at ALLE børnene har det samme ligenu. Fedt nok. Så jeg har besluttet at Idun ikke skal i børnehave igen, før tidligst mandag. Og for at gøre det ekstra skønt er Tom på dagvagt i denneher uge, så han bor i kbh til på torsdag… :-S Nice…

Så alene-græs-mor, med et sygt barn… mmm… Så idag har Idun været med mig på arbejde, med sin dvd afspiller :o) Dejligt. Det var faktisk rigtig hyggeligt. Vi var på hjemmebesøg hele dagen… og spiste frokost på mac d ;o)

Så ringede farmor, ‘Hej jeg har fri til på tirsdag, og tænkte om der lige var noget jeg skulle hjælpe med!’ – Det var da det sindsygeste!!!!!!!!!!! – Jeg har ikke sovet i 4 dage… og jeg er gravid også ringer min svigermor lige som sendt fra himlen mand!!!… Nice… :o)

Så i morgen kører jeg Idun til køge inden arbejde og tager på arbejde og kører tilbage til Køge og får SLAPPET AF OG SOVET, så tager farmor Idun :o)
Torsdag bliver hun så hos farmor og jeg kører hjem. Tom kommer hjem torsdag eftermiddag. Fredag tager jeg så barnsyg, så jeg kan have Idun fredag og får slappet lidt af ovenpå denneher uge… Pyha. Og det er faktisk ikke rigtig fordi hun virker så syg og sådan om dagen… :-S men et eller andet er der i hvertfald.

Nu får hun nogen dage, hvor hun kan komme sig i hvertfald!!! Og jeg kan få slappet lidt af. Jeg har givet hende en panodil så jeg håber at hun kan få sovet lidt mere roligt i nat.

Jeg tager en kort dag i morgen og passer lidt på mig selv.

Så sikke nogen dage altså… :-S

Glæder mig til på lørdag :o) – Både fyn og mors fødselsdag :o)

– over and out –