Vi har syet på teltet i weekenden. Det er gået fremad. Man begynder at fornemme at der rent faktisk BLIVER et telt ud af det :o)))) JUBIIII. vi kan snuse til enden af projektet. Snuse til at vi kan flytte ind i det en dag :o))) Skønt.

Det er fantastisk. Men fuck hvor har det været hårdt at sy i, i denneher weekend. Det har været noget LEDE syninger. Vi har knækket, så mange nåle, som man fanmer ikke troede var muligt, så jeg måtte ud og låne nåle hos en af naboerne i morges :-S

Så har symaskinen strejket nogen gange (men det er jo også på mode i disse tider) også er det godt at husbonni er sådan en der kan fixe alting, for vi klarede det :o))) Eller altså, han klarede det… hehe. Så vi kunne sy videre. JUBIII…

Vi mangler væsentilig mindre nu. Jeg skal sy nogen grumme sømme i hånden, inden vi er færdige også mangler vi 2 lange inderbaner der skal på enderne… Så skal der ‘bare’ stropper på og laves stænger. Men vi begynder at kunne se frugten af vores knokleri!! 😀 JUHUUUU…

Vi havde en midterbane oppe på et stativ idag. Det bliver stort. Men det skræmmer slet ikke mig. Det er fint. Det er jo bare mest fordi det er større end alle andre vikingetelte vi har set nogensinde, men vi skal jo også bruge det til meget, sååeee…

JUBIII… Men nu er jeg fanmer også træææææææææææææææt. Jeg VIL have mig en godnat-koldskål og et bad…. Så mon ikke det er på tide at holde kæft nu!?!. hehe…

-over and out!!- (og jeg mener det altså for i aften hehe)