Nu begynder alting at falde på plads… Lige så stille. Og inden fredag :o)))

-Vi har en bus nu – TJEK!!! Med plader!! Jubiii.. Og betalt afgift. NICE!!! – Mig og Farfar måtte KUN vente i 3,25 timer på skat idag. Men det var ingenting. Mange havde ventet i ca 5-6 timer… :-S Skod system. Vi var ellers lige ved at få stress først, for vi blev allerede kaldt ind efter en time i første omgang!! WWeeee… nåede jeg lige at tænke. Kanon mand, vi kommer tidlig herfra. Men ak-ve… Vi måtte lige vente lidt over 2 timer på at få lov til at betale. :-S
Men fuck det…!! Vi har wheels der kan køre os på VIKING igen!!! JUHUUUUUUUUUUUUUUUU….

– Vi har (næsten) teltstænger… :o) Der er blevet knoklet herhjemme de sidste dage og idag sleb jeg dem lige alle sammen efter husbonni var kørt på arbejde og gav dem grundingsolie!!! NØØØØJSER de er WAUW flotte!!!!

– Vi har (næsten) også et telt nu!!! Det skal sys færdig i morgen aften. Vi kommer til at være mange hænder og nåle på det og vi bliver færdig!! YAY!!! Så er det bare ‘uropførslen’ af opsætningen på størrelse: Cirkustelt af et saxertelt, der skal stå på frederikssundmarkedet. Hahahaha… Men det skal nok gå!!!

– Så har den nye bankdame ringet og sagt at hun har regnet på vores tal og blabla alt muligt med omlægning af lån og sådan, så vi kan komme til at sidde for hvad vi gør nu og få alt byggeri og det dyre boliglån ind under huslånet!!! Kanon mand :o))) så det er bare dejlig. – også sagde hun sæføli OKI til at starten ApS’en med en bank-garanti på 125.000 kr og et gavekort til Idun, fordi hun anbfalede os banken… hehe…

Såååee… mmm…

Hvad kan jeg sige andet end TJEK!!!!

– nu vil jeg æde mig en skål koldskål og daffe i seng… For jeg SKAL jo altså også lige på arbejde i morgen :-S hehehehe… Men sove… Ja, hvornår var det lige man kunne det?… Jeg har ikke fået meget over 6 timer hver nat i denneher uge. Men altså. Søvn er overvurderet. NÆææ, grønsager, frugt, hørfrøolie og ingen sukker og hvede… Ihh hvor er jeg FRESH!!!

Jeg har drukket 3 alm størrelse glas cola og spist et lille stykke chokolade 3 gange på 3 uger :o))) og IKKE spist hvede… Hun er nu døøøøgtig hende mig…

– Så det var lige det der koldskål jeg kom fra (og ja, der er sukker i koldskål, men nej, jeg er ikke fanatiker, jeg spiser bare ikke sukkerbomber i øjeblikket. Godt ting med sukker i moderate mængder)

– over and out – og nat nat!!