(30. okt 08)
Har været hos toyota i Tåstrup næsten hele dagen siden jeg kom hjem fra natarbejde, hvilket vil sige at jeg vågen i 26 timer nu med undtagelse af en time jeg sov da jeg var hjemme ved 7-tiden.

Vores bil har været på værksted i over 14 dage, toyota mener den motor fejl vi har skyldes det raps anlæg vi har fået monteret, vi mener jo det er noget andet, nemlig en fejl der var før den fik raps anlæg.

Jeg så motoren på vores yaris blive splittet til atomer, så grunden til fejlen kunne konstateres hele kammeret var sodet til og stempel ringene sad fast på stemplerne, flere af cylindervægene var ridset.

Olien var skudt gennem hele motoren, turboen og ind i motoren igen, på grund af overkompresion i bundkaret.

I det hele taget ret fucked up.

Toyota ville gerne have en “uvildig” til at se på sagen da de i følge vores aftale skal “bevise ud over en hvet tvivl at fejlen skyldes raps anlæget”, de har så tilkaldt en fra teknologisk institut som skal kigge på den, han er så en som de bruger på deres værksted.
Han er fuldstændigt på deres side og nægter at tvilv som jeg kommer med.
Desuden har han en ret nedladende tone gennem hele processen.

Han nægter faktuelle ting er sket, f.esk. at motoren har kørt på motor olien(død farligt)
at dysse tilstopning kan foresage skaderne, osv.

Det hele ender med chefen for ranlev petersen står og snakker med mig også.

De råder mig til at gå efter ham som har sat anlæget i, producentern, importøren.

Sådan som tingende lige nu skal jeg virkelig trække en kæmpe kanin op af hatten imorgen for at få Toyota til at betale.

Hvis de vil være helt på tværs kan de få toyota finans til at opsige låne-aftalen, skal skal vi finde omkring 120.000 ud over repationen og det undersøgelsen(min. 3500) har kostet.

Jeg er så træt af uheld og modvind at jeg ikke kan tænke klart og overske tingene.
Send mig en lotto gevinst, jeg har aldrig manglet den mere end nu !!!

Toyota ca. 12% i orden, håber de på et andet tidspunkt i mit liv kan nærme sig de 100%
MEN 112% er vidst helt skudt over målet med de metoder de benytter.

Nu vil jeg gå ud og ryge en go’nat smøg og prøve at indhente den manglende søvn.